Om mig

5 saker om mig

- Jag duschar mitt hår varannan dag. Egentligen inte för att det verkligen behövs, men jag tycker personligen att det känns så skönt och fräscht med nyduschat hår. Kommer ihåg att jag förut hade någon idé om att jag skulle börja duscha håret mer sällan, kanske var tredje dag eller så då många sa att man förstör håret och att det blir onödigt slitet osv. Minns att många sa att dom tvättade håret kanske 2 ggr i veckan men det skulle aldrig funka för mig, skulle inte kunna hålla mig från att göra det hehe. Det finns såklart inte något rätt och fel, det handlar bara om att göra det som känns bäst för en själv. Visst att jag kanske hade haft bättre kvalité om jag duschade det mer sällan men helt ärligt så bryr jag mig inte. Mitt hår växer så det knakar ändå. Jag har aldrig varit så rädd om mitt hår utan är en sån person som inte ens skyddar håret innan jag plattar/lockar det. Hade jag däremot märkt att mitt hår tagit stryk av att jag inte tar hand om det hade jag kanske tänkt annorlunda.


- På tal om hår.. Jag har en klipptid nästa vecka. Som det ser ut nu kommer jag bara toppa då jag vill spara ut det igen. Det är redan rätt långt men tror jag vill spara ändå ner till rumpestumpen igen. Men vi får se. Kanske får för mig att klippa kort igen haha! Bestämmer mig nog samma dag om jag känner mig själv rätt.


- Jag älskar att kolla på kanalen What Would You Do? på Youtube. Finns så många människor som behandlar andra människor dåligt och det gör mig så glad att se att omgivningen i de flesta fall faktiskt reagerar och säger ifrån.


- Från något som jag älskar till något jag hatar hehe.. Jag hatar att laga mat. Eller hatar och hatar men är jag ensam hemma skulle jag aldrig, verkligen ALDRIG få för mig att ställa mig och laga mat. Det händer inte. Tycker det är tråkigt och jobbigt och tar lång tid hehe.. Dock älskar jag att göra frukostmat, det kan jag stå och fixa med hur länge som helst.


- Jag tycker bara om att ha gurka på en macka om det är tunna skivor, annars är det typ det värsta jag vet. Jag vill ha många men tunna skivor, få och tjocka finns inte på världskartan! Då petar jag bort dom. Haha låter helknäppt men så är det.

Två bilder som inte alls har med inlägget att göra. Men hur gott med fruktfat!? Mina nya favoritfrukter är nektariner/persikor, mmm!!! 

  • Om mig

Gillar

Kommentarer