Jag tror nog alla kan känna igen sig i detta och om inte, good for you men ni som håller på såhär måste sluta.
Nu använder jag mig av ett väldigt vanligt exempel, ''Jag har så jävla mycket plugg i skolan''. Det ska alltid vara en jävla tävling om vem som har det jobbigast samt mest plugg, varför? Okej att du har ett antal inlämningar, prov samt redovisningar som ska in/framföras denna vecka, OKEJ du behöver tillägga det varje gång någon säger att dem har en jobbig uppgift eller liknande. Vad förväntade du dig när du valde ditt gymnasium/ din linje? Deal with it och gör det snyggt. Jag är bara så otroligt trött på att detta ska vara samtalsämnet man pratar om när man träffar en vän på tåget/bussen på väg till/från skolan och jag tror knappast att jag är den enda...
Jag känner också att, speciellt jag och mina vänner är väldigt bra på att hata på saker och ting... Det är absolut inget fel på lite harmlöst skitsnack men jag kan nästan sätta min vänsterarm på att vi pratar om mer negativa saker än positiva och det är så jävla synd. Speciellt om man pratar om något oväntat som man verkligen vill göra/har gjort/ tycker om och man får ett hångarv tillbaks. Liksom seriöst? Jag tycker inte detta är okej och jag har verkligen börjat tänka på det här.
Om du inte känner dig träffad så ta inte åt dig men annars, börja tänk. Jag tänker inte säga att livet är för kort för att tänka negativt eftersom livet är det längsta vi kommer att uppleva så varför inte göra det på bästa sätt för dig och för dem runtom dig?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments