Header

Obs.. inte uppdaterat på ett tag... ごめんあさい。。。。(Sorry)

Vad har hänt i mitt liv sen september/oktober? Hmm... Jag har bara någon vecka kvar av Historia A sedan går jag (mogen som jag är) över till Historia B. (やった!!!)

Sen har jag lyckas få jobb (på en firma som anställer studenter) som förhoppningsvis leder till ett sommarjobb (Cash is king..) så att jag inte behöver stressa de kommande månaderna inför detta.. Hade mitt första arbetspass idag! Eftersom jag är smart nog att inte lita på mig själv så gick jag aldrig och la mig (rädslan för att inte komma upp i tid, är stor) utan härdade med tv tills det var dags att gå ner till bussen.. typ 05:10 på morgonen......... Han med Statoils nattlucka för lite Redbull.. Tjejen i kassan (eller luckan) verkade rätt förvånad över hur pigg jag var.. Kan inte påstå att det var super kul att gå så där från Mitt område till stan mitt i natten.. halka hela förbaskade vägen. Bussen kom i tid 06:00 och jag befann mig på jobbet innan 07:00. Det är att vara välplanerad! (var rädd att den buss jag skulle ta inte skulle gå så bestämde för att ta den som gick tidigare).

Arbetsdagen har varit lärorik och jag är fruktansvärt trött... Trodde klockan var 23:00 men visar sig att den bara är typ 17:30 sååå vad nu? Förutom uppsatsen om ryska revolutionen på 10 sidor. (taggar)

Apropå annat:

  • Har sett Star Wars VII The Force Awakens (Loved it)
  • Och just nu håller Star Wars Batelfront på att installeras på min dator..
  • Min totorokudde håller på att förlora ett öra.. dags att investera i sytråd?

​Efter som jag inte har ekonomin att uppgradera (eller förtrolla min PS2 till en PS4) så kom jag på lösningen att testa det på datorn med en USB controller (verkar vara shit märke.. men den var billig och det fanns bara Xbox kontrollerna med kabel annars... A BIG NO)

ska trösta mig en stund u innan jag går och lägger mig.. då de med mitt bredband kommer ta någon dag innan Patchen är färdig installerad..


またね!

アマンタ

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments