Header

Fortfarande fast i den där appen.. vad annars lixom... Vad kan jag säga.. Har fattat en massa knäppa/dåliga beslut.. som faktikst gett riktigt roliga/intressanta historier... Det var den där gången jag fattade beslutet att jag skulle åka slalom i den branta skidbacken trots att jag knappt kan åka och jag inte kan urskilja saker när allt är vitt..(som tex gropar, hopp m.m.) hinner åka en bit men sen ångrar jag mig mitt i.. men fortfarande i full fart.... mot hoppet (som jag inte ser då..) Slutar med mig i en snödriva utan skidor för de har lixom övergett skeppet.... Men det värsta var nog den lilla flickan på typ åtta som hoppade värsta jävla hoppet med en perfekt landning... fortfarande speech less........ Sen var det den där gången jag beslutade att jag passade i guld byxor.... behöver knappast berätta vad som kommer av det..... Haha... Har fattat såå många dåliga/knäppa beslut.. men av nästan alla finns det en historia!

  • Den där gången i skidbacken
  • Den där gången jag var på zoo och skulle "klappa" apan..
  • Den där gången jag tyckte att det skulle vara intressant att blanda en massa vodka
  • Den där gången under studenten...
  • Den där gången på bussen mot Taize.

Finns såå mycket mer.... men det lämnar jag till er fantasi...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

And im loving it!!

Det är appen som man kan lägga till texten med! Visst blir det snyggt/coolt! Appen heter iaf Photofy! Fett beroende av den nu, så testa den vet jag, verkligen värt det!


Likes

Comments

Jag är glad att Emelie åkte ut (tycker alla är ok men nån måste ju åka och inte skulle de va Aina heller!). Man visste ju, eftersom att parceremonin typ var direkt, att något mer skulle hända... men att Thobias åkte ut är inte ok:/ Har gillat honom ända sedan han kom in under pride veckan! Skulle hellre se att Joppe hade åkt.. Men.. men... Blir spännande nästa vecka då 10 ska bli 6 st, undrar vilka som ryker!?

Likes

Comments

Gick och klippte mig på impuls idag... Håret har känts slitet väldigt länge så det var skönt att få bort allt det dåliga! Ska tillbaka om exakt 2 månader från nu för att klippa igen (Klippa regelbundet för att få en fin längd på det.. tur att mitt hår växer ut snabbt!). Jag verkligen älskar den nya frisyren, det är kortare och mer uppklippt! Tog mig också fritiden att färga en koppar färg när jag kom hem, så nu är det till 100% fräscht!  Har redan flera idéer på vad jag kan göra för att styla det :D

Dagen annars startade utan större problem (svårt att beskriva hur skönt det är att slippa gå upp tidigt på morgonen!!). Jag tog mig ner till tåget och drog till Norrköping typ halv tio, Föreläsningen idag byggde på varför man blir religiös och var bra, Eva Reimers är verkligen duktig, och vet vad hon pratar om! 

Nu ska jag egentligen städa och sortera på rummet för imorgon blir det shopping och lunch på ikea! Det blir nog även ett besök på biblioteket. Måste se om jag kan låna de mesta av studentlitteraturen för kommer inte ha råd att köpa alla nya! Men så blir det när man ska betala den fördömda hyran:P Sen laddas det ju för ph ikväll;D

Före!EfterLikes

Comments

Vet inte hur många år det har gått... men har letat efter en film så himla länge, problemet har bara varit att jag inte haft någon aning om vad den heter. Det löste sig idag iaf. Kollade igenom lite olika listor på skräckfilmer och då klickade det! Jag såg filmen när jag var väldigt liten (kanske 9-10 år sen eller så). Den är iaf gjord 1999 och heter The Haunting.(tycker att skräckfilmer är bra när de har en bra bakgrunds historia). Asså jag känner samma känslor efter den som jag kände efter den första gången jag såg den, nu ska jag bara inte glömma vad den heter!

Det hände iaf inget överraskande på Paradise Hotel, man visste ju att Paow skulle komma tillbaka o så, men nä, typ inget drama alls:O Verkar dock som om morgondagens avsnitt är laddat! Så kan knappt vänta (Varför ser jag det här egentligen??) <-- Måste ju av någon anledning finna det roande:O Det ÄR kul att se med andra dock! Riktigt kul!

Är väl dags att sova nura... Norrköping imorgon!

Läskiga (men underbara) Foul från nollningen


Likes

Comments

Ja jag vet.. har blivit många bilder på senaste.. Men det är så härligt att gå igenom alla gamla, man hittar alltid något som man glömt bort, det är också kul att dela med sig av de! PLUSS att Paradise Hotel inte börjar för än 22:00.. Det här är iaf min familjs katt Sigge den andra (insisterar på att det ska avslutas med den andra eftersom att vi hade en innan som hette desamma). Han är iaf min bebis!
Likes

Comments

Power to the short people!!

Hade dubbel föreläsning idag ( vi har äntligen kommit igång med religionen!). Den första föreläsningen handlade om SO (allmändidaktik), typ didaktik fast med inriktning på ämnen - ämnesdidaktik! Didaktik bygger på frågorna Vad? Hur? Varför? (Tänker mig en didaktisk triangel nu). Sen har vi diskuterat olika perspektiv på religionen, och varför det finns som ämne i skolan. Sen vad är en religion, och hur man definierar en religion. Religion hör till två delar (för att kunna definieras) en Substantiell och en Funktionell.

Man kan minst sagt säga att det var en väldigt intressant dag, tycker att didaktik OCH religion är kul (men längtar till historia!). En mindre rolig sak var väl att jag gick ut i helskotta fel i skogen när jag skulle till skolan... kanske inte så bra att lita på min gps.. (Dock så vet jag hur jag ska gå nu!). Men morgon bär det av till Norrköping där vi har en av våra föreläsningar (Kommer ha varannan i Norrköping), så tur att jag har tågkort för då kan jag ta tåget ist för bussen, dock har vi ju en campus buss som går mellan Linköping och Norrköpings campus.

Kvällen annars har ägnats till skräckfilmer... och bläddrande i gamla skolböcker (Didaktik området). Tror nämligen att det är bra att repetera lite, man blir ju som bäst när man har bemästrat didaktiken! Annars är det en dag till avklarad den här veckan (längtar så klart till torsdag..) men skulle vilja gå ut i helgen:O får se om det blir något dock, kanske lika bra att jag inviger sängen med en bra bok och en kopp te...

Det här var innan andra föreläsningen började, sitter annars inte så här.. (notera vad konstig hårfärg det är på hästsvansen, ska nog gå hel brunt. ombre är nog inte min stil..

Likes

Comments

Ålder

20 vintrar!

Längd på håret

En bit ner för axlarna

Längd

ca 162, (kan ha krympt :S)

Född

1993 i Boden

status

Knasigt kär

Bästis?

Har såååå många!

Beroende?

Tuggummi!!!!!

Fritiden

Studerar i Linköping!!<3<3

Vad?

Lärare!

Bästa med Linköping

Människorna!!!!!!!!

Syskon?

6 bröder!

Likes

Comments