Header

Min brorsas påhitt får mig att åldras 10 år.. snart är jag gammal med grått hår -.-

Men det är väl så när man har yngre bröder... Klart det blir strul...

Men tror att det löste sig i slutändan! Dock har jag kvar den där känslan i magen som får mig att tveka över flytten. Kan verkligen jag, som är en sådan överbeskyddande person, verkligen lämna han här? Det är svårt.. och det kommer alltid att vara svårt, MEN jag kan inte offra mitt liv för att alltid beskydda honom. Jag har ett liv, som jag vill leva. Linköping är mitt äventyr. (alla har vi olika äventyr! Bara livet ÄR ett äventyr!)

Bortsett från den dåliga starten på dagen så blev det mycket bättre sen när jag hängde med Linnea och såg på EGO. Den filmen är verkligen grymt bra (Dels är han som spelar Sebastian riktigt snygg!).

Pluss att resten av veckan kommer vara awesome!! Pernilla kommer ut för att sova över några dagar. linnea kommer pckså att komma imorgon för att käka lite tacos med oss (MUMS!) Det kommer helt enkelt att bli så kul!!

Apropå inget så får jag min lön imorgon<3<3<3

Aja SÖv GÖTT;D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bara tanken på att flytta från den här lilla staden till stora Linköping går inte att tänka vid det här laget, det är alldelens för tidigt! Jag kommer inte att känna effekten av det för än jag är där. Fick napp på en av lägenheterna som jag har sökt till idag, ett rum med kokvrå! NICE! Har jag flyt så kommer jag i slutet av juli åka ner och kolla på den. :DD Im soo happy :D Så pga det så har lite av stressen släppt, men jag ska inte ta ut händelsen för tidigt, vet inte vad som kommer att ske för än den 19 augusti! Men just nu känns det bra!

Imorgon ska jag in på stan för att gå på banken och arbetsförmedlingen, måste få råd i hur jag ska fixa det med CSN vise versa xD Men ska också vara med brorsan min, vete tusan vad vi ska göra dock! Men jag kommer på något! Blev avbokad från jobbet så blir en kul dag imorn! Funderar på att ha mina korta vita shorts, svart linne och min mysiga skjorta(super stor och mysig<3) 

Men nu ska jag se Trespass (2011) Nicolas Cage ropar nämligen på mig! xDD <3<3

Ha de! ;)

Likes

Comments

Den 12 Juli blev det klart att jag kom in, att jag ska flytta. Men då slog det mig inte att det skulle kännas så svårt. Dels det faktum att jag ännu inte fått någon lägenhet och som de ser ut nu måste jag åka ner med tåget några dagar innan och bo på ett nödboende i ett par dagar och helt enkelt jaga efter lägenheter... Känns tungt, mest för att Linköping är en så stor stad och jag är en sådan liten student. Staden kommer att sluka mig... Men på den positiva sidan så är framtiden klar, klarare vad den har varit på väldigt länge! Måste bara komma ihåg att jag ska försöka fixa stress hantering när jag väl är där nere!

Jag tror att jag tog det här med boende alldeles för lätta, och att jag fortfarande gör det! Jag har skrivit till ca 40 privatpersoner som hyr ut varav två har svarat. Jag har varit in och ut på flera internet sidor där lägenheter är utlagda. Min hjärna exploderar snart! Jag vet inte hur länge det kommer att dröja, men jag vet att en dag så kommer jag att ha mitt egna boende där, vare sig det är en etta med liten kokvråeller korridorrum! 

Den 19 börjar det hela, då öppnas dörrarna på mitt nya kapitel och det kommer att bli så kul, om jag inte stupar under stressen för det är så mycket som ska fixas! CSN lånet, Tågbiljetten, Kostnaderna för nödboendet, maten, böckerna och så mycket mer. Det tär redan nu på mig, har svårt att sova och det är svårt att slappna av, man är ju inte miljonär tyvärr.

Aja, nu ska jag fortsätta att leta lägenhet!

Men ha det så gött.

Likes

Comments