Header

Men nu var de längesen! Alldeles för längesedan jag skrev här.
Allt rullar på, livet leker och jag hinner knappt med mig själv. Jag är nu inne på mitt tredje(!!!)år på gymnasiet, det har gått galet fort. Och detta år lär rusa förbi fortast av dom alla. Får lite smått panik....
Just nu sitter jag uppe i jaktstugan och inväntar morgondagens jakt. Jag trivs som fisken i vattnet här uppe, som alltid. Det är en riktigt befrielse att få åka upp hit på fredagskvällarna och släppa allting som har med vardagen att göra. Känner mig aldrig så avslappnad som jag gör här och jag önskar att alla kunde få uppleva detta.
Jag tänkte lägga upp en drös med bilder så ni får se vad jag har haft för mig sen senast!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen har jag klivit på mitt sista(!!) sommarlov. Det känns helt otroligt. Slutspurten på skolåret var som vanligt stressigt men de gick även detta år. Jag har haft sommarlov sedan i onsdags, idag är det söndag och imorgon drar arbetet igång. Jag känner mig lite opepp på att jobba hela sommaren men jag föredrar nog de än att vara ledig och bara sova bort hela dagarna.
Sedan jag skrev sist har jag hunnit fyllt 18, flyttat hemifrån, varit i Vemdalen, varit en vecka i Polen och haft några dagars ledighet, och självklart pluggat. Känner mig just nu pigg och utvilad inför jobb och jag laddar inför midsommar och därefter en vecka i Italien.

Likes

Comments

Helgen har tillbringats i Umeå med världens bästa lag. Vi har ätit go mat och spelat match, sen har vi inte hunnit med så mycket mer. Precis som när man var liten och for på cup så sov vi tillsammans på en skola i ett klassrum, så mysigt. Trots lite sömn och alldeles för mycket godis så tog vi och vann hela cupen. Sååå kul!

Likes

Comments

Plusgrader, strålande sol och fågelkvitter. Äntligen kan man plocka fram tygskorna och plocka undan dunjackan. Underbart!
Det var ett tag sen jag skrev här nu. Dels för att jag inte har haft tid och för att jag inte haft så mycket att skriva om. Men nu är det mycket roligt på gång så varför inte börja blogga igen. För de kommer garanterat finns nånting att skriva om nu.
Här kommer de lite bilder som får summera vad jag har haft för mig sen senast jag skrev här.

Likes

Comments

Det var flera veckor sedan jag skrev här sist. Men nu känner jag att jag skulle vilja börja igen. Jag tänkte börja med en liten update. Jag har hunnit med så mycket kul sedan sist. Ska jag göra en kort summering så har jag jagat älg, myst, varit i skogen, gått i skolan, jobbat, varit på galej och varit på höstform i Vemdalen. Så denna update kommer bestå utav bilder. De blir enklast så känner jag

Likes

Comments

Jag har hunnit med så mycket roliga och nyttiga saker sen jag skrev förra inlägget. Jag har hunnit jobbat, hunnit med massa skolarbete, plockat svamp, städat, haft galej och jagat älg. Jag känner mig så nöjd med allt jag har. Jag har finaste familjen, goaste vännerna och bästa jobbet.

Igår övernattade Elin hos mig. Vi åt god mat och gick på en prommis upp på Huberget där vi hade utsikt över lilla Stöde. Därefter gick vi hem och gjorde oss i ordning inför kvällen och kikade på lite jaktfilm innan vi somnade gott. Perfekt tisdagskväll!

Likes

Comments

Äntligen! Som jag och så många andra har väntat på detta. Hösten och jakten är äntligen här! Min helg har bestått av jobb och jakt. Jakt på förmiddagarna och jobb på kvällarna. Kan inte blir bättre!

Jag avslutade helgen med några timmar på Birsta med mammsen och lillasyster, så mysigt! Jag känner mig verkligen glad och energisk efter denna helg. Tänk vad lite friskluft och mys i skogen kan göra för själen, underbart!

Likes

Comments

Förra veckan var de äntligen dags för lite pilgrimsläger! Vi tältade i 3 nätter vid Ristafallet. Vi besökte under våra fyra dagar tillsammans Verdal, Trondheim, Ristafallet och Tännforsen. Allt var helt underbart vackert! Resan gick ut på att vi skulle vandra en viss sträcka varje dag. Vi gick ca 1 mil varje dag. I både skogen, bergen och på vägen. Jag ångrar verkligen inte att jag blev ledare för denna fina grupp med ungdomar. Vi får göra så mycket kul och uppleva så fina platser tillsammans.
Vi lagade våra mat ute i naturen, vi satt vid brasan på kvällarna, vi sjung fina sånger både runt brasan och i bilen, vi skrattade och lekte, vi vandrade och åkte mycket bil. Min vecka har varit bäst helt enkelt!

Likes

Comments

Mitt liv just nu är väldigt upp och ner. Hela jag är kaos känns det som. Men det känns som att allt håller på att falla på plats nu. Skolan börjar snart igen, då kommer jag äntligen att få några rutiner igen, förhoppningsvis kommer jag även att vara frisk framöver och jag ser fram emot en riktigt spännande höst i skogen med mycket jakt. Nu kollar jag framåt mot bättre tider!

Likes

Comments

Det är alltså en hel månad sen jag skev här senast. Jag har hunnit vara i Frankrike och i Stockholm. Och sen jag kom hem från min resa så har jag bara jobbat och varit sjuk. Jag var även till läkaren häromdagen och tog massa prover och sånt. Har ju varit sjuk konstant sen i vintras. Så nu fick jag reda på att jag har bihåleinflammation. Så nu äter jag massa mediciner så jag hoppas på att jag kan få bli frisk här fram över. Håller på att bli tokig av att vara sjuk och hängig hela tiden.

Denna månad har bara sprungit iväg. Snart är sommarlovet slut och skolan drar igång igen. Jag längtar till skolan så att jag kan få träffa mina fina vänner men jag är inte taggad till själva skolan. Vill bara vara klar med skolan så att jag kan börja jobba på riktigt. Men de sista två åren kommer nog att gå alldeles för fort.


Detta  har jag gjort denna fina och varma månad.​

Likes

Comments