Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Likes

CommentsLikes

Comments


miss you 

har ny blogg så ni kan ju sluta kolla in här eller något- 

Likes

Comments

Igår var jag med Ebba och Alma. Det var mysigt/roligt. 
Ska väl åka till Henån sedan för att kolla när Ebba spelar match. Mår verkligen inte bra heller, har jätte ont i halsen, är förkyld och hostar sönder.. Har ätit glass och kollar på harry potter, tar det lugnt bara, vilket jag ska fortsätta med !! 

Likes

Comments

Nemen hej! Igår var jag med Ebba och Alma vi gjorde inte så mycket, men drog till hals där vi träffade massa personer som grillade. Bland annat, Wille,Jakop,Ida, Alvar & massa andra. Gick hem runt elva då det var jätte mörkt ute så jag och Ebba gick vilse ett par gånger men hittade hem till slut indecision
Idag har jag bara varit hemma, kollat på film och tagit det lugnt. Vill hitta på något NU! Men ska kanske träffa Alvar och dem sen, om jag får osv. 
Men ni får ha det bra sålänge så hörs vi säkert sen! 
 


Likes

CommentsÅt skogen med hela denna dagen. Orkar inte mera. Vill bara lägga mig ner och inte vakna. 
Glad att jag har världens bästa Robin som får upp mitt humör lite iallafall. 

 

Likes

Comments

Idag har jag varit med Marre hela dagen, vi har åkt moppe och gjort det gamla vanliga. Daniel och hans bror tog sina moppar och åkte med oss upp till gamla lägenheten förut för jag skulle hämta posten. Hade velat följa med till Tjörn med Hanna,Sara och gänget men blev inte så,, Men nästa helg kör vi igen. Imorgon är det Fredag vilket betyder att det är helg, trots att vi var lediga igår så känns den här veckan för jävlig. Ska till Svanesund och tillbringa hela helgen där, de är najz. Min moppe har gått sönder ochså, buhuh sad 
Ska sova nu, så godnatt. Höres imorgon! 
Btw, min valborg va sinnesjukt bra. Tack alla som gjorde den amazing!

♥      

Likes

Comments

~Jag borde ha glömt dig efter sex hårda år, men fuck it, du har lämnat för djupa sår~
Åren har gått men såren dom finns kvar, minnena av dig är nog allt som jag har. Nu lever du ditt liv 40 mil ifrån mig, med dina andra barn som betyder allt för dig. Förlåt för att jag föddes till ett jävla offer men med ett pucko till far så får man en kaxig dotter. Förlåt för att jag ständigt gör en massa fel, men jag kanske ska göra som förr när jag bara satt och teg. Jag sa ingenting, rädd för vad du skulle säga. Men mamma pusha på mig och sa "detta ska du greja". Tack för att du finns mamma du är underbar. Nu ska jag göra som du även om det sårar, jag måste bli fri även om det kommer tårar. Radera varje dag av det lilla jag kan minnas. Jag kommer ångra detta, jag kommer att må skit. Jag behövde dig, var det så svårt att fatta. Jag var ett barn som behövde sin pappa. 
Jag skriver inte bara en massa onödigt klotter, pappa detta är KÄNSLOR från din förstfödda dotter.~

Likes

Comments