Hejsan, nu så ska jag alldeles strax slagga och Yess jag vet att jag inte bloggat något idag men jag har städat o pluggat hela dagen, käkat glass o hallon har jag också gjort, jag hade tänkt föra ett inlägg där jag testar göra lite mat men jag hann inte idag men jag ska försöka hinna någon dag i veckan för jag har några förslag jag vill göra, men om ni har några förslag på något man kan göra i köket, så hör av er för det skulle vara jätte kul att få lite tips, ni får ha det så bra sålänge!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej, imorse åkte jag, mamma och min mammas sambo hem till min mormor o Morfar där min pappa, lillebror och pappas sambo var sen kom min morbror med sin familj, så firade vi morfar och fikade. På hemvägen åkte vi förbi rusta och Karlssons så jag köpte lite saker där, sen gick jag ut och träffade några kompisar och kom nyss hem.

Det jag köpte kommer jag inte ihåg priserna på tyvärr.
Jag köpte två sminkbortagningar från rusta:

Sedan köpte jag bara tops o pads:

Det sista jag köpte på rusta vad en ljusslinga:

Sedan på Karlssons köpte jag bara ett par riktigt dåliga hörlurar tyvärr:

Det var allt för idag, imorgon blir det inte en sån händelserik dag men vi ser imorron hur det blir på bloggen, kanske blir något speciellt

Likes

Comments

Hejsan, jag har redan märkt resultat av absolut torr, idag hade jag en tjock tröja under hela dagen för jag skulle ha skinnjacka och det var lite kallt på morgonen, jag kände att jag var varm men lökade ingenting, sedan hade vi idrott och vi körde handboll och fotboll och jag kör ändå hårt och det var seriöst utan att överdriva snustorrt, så jag tycker att det funkar super bra men jag måste såklart använda den ett tag för att kunna säga till 110% om jag rekommenderar den eller ej och det kommer jag att återkomma med om ett tag. Ni får ha de så bra så länge!

Likes

Comments

Hejsan på er, de allra flesta vet vem Tova Helgesson är, för ett tag sen pratade hon om "Absolut torr" vilket är en produkt som man duttar under armarna så lökar man inte, detta är perfekt om man ska ha på sig en t.ex grå tröja, vilket jag har ofta, så är det inte så kul om man i mitten av dan har fått lökfläckar (svettfläckar). Jag har länge tänkt köpa den o idag sa mamma att den finns på Apoteket så jag tänkte "varför inte testa" så jag köpte den för 69kr.

En bra sak är att den håller i 7 dagar även om man tvättar sig under armarna o så, jag tänkte att jag har tagit på mig den för typ 1 timme sen och nu sticks o kliar de lite men förhoppningsvis går de över, o sen ska jag återkomma om ex antal dagar o berätta hur jag tycker att den har funkat osv, vad tycker ni om det?
Ni får ha de så bra så länge!!

Likes

Comments

Hejsan, nu ligger jag i sängen och kom på att jag inte bloggat alls mycket, jag är så fruktansvärt stressas i skolan för att jag har vart sjuk o hamnat efter. Men idag hade jag iallafall en bra mattelektion, det började med att våran lärare var sjuk så vi fick en vikarie som är jätte snäll, vi fick godis o skulle lösa tal med de o sedan käka dem, sedan fick vi sluta 30 min tidigare för att gå o få gratis bullar från bageriet på våran skola, då blev man på bra humör. Jag var även på bra humör för att det var så himla fint väder, jag funderar faktiskt på att ha på mig min skinnjacka imorgon för skinnjackor är det bästa som finns!!
Okej jag måste slagga nu för jag sover knappt om kvällarna längre, imorron på morgonen kommer det komma ett inlägg om ett roligt inköp jag gjorde idag, ha de så bra så länge så höres vi!!

Likes

Comments

Hej alltså den här dagen har varigt så himla stressig, fick stressa till bussen imorse, stressigt i skolan och så hade jag tur att jag kunde få skjuts till bussen efter skolan så jag hann, jag har inte tagit så många bilder idag förutom lite på snapchat bara:

När jag kom hem åt jag pannkakor vilket jag älskar så mycket.
Jag ska ta o slagga en stund tror jag för jag är så sjukt trött och måste verkligen vila, jag kommer ha en väldigt stressig vecka nu men nästa vecka är det skönt då jag t.ex börjar 8.30 o slutar 11.15, ÄLSKART!
Ni får ha de så bra slängde!!

Likes

Comments

​hej, jag har bestämd mig för att börja blogga igen, just nu ligger jag i sängen och snackar med en kompis i facetime och lyssnar på jätte gammla låtar, just nu har jag inget att skriva för att jag gör inget speciellt alls men jag tänkte skriva mer imorgon, ni får ha de så bra!!

Likes

Comments