välkommen tillbaka vardagen!

God kväll!

Kom hem från skolan för ungefär en timme sen. Är helt slut i huvudet efter denna dag. Men är glad att man är igång nu och har avklarat den första dagen på en ny kurs. Fortsatte plugga här hemma direkt när jag kom hem då tentan redan är nästa vecka på fredag (!!?). Så eftersom man redan är lite stressad och bekymrad så valde jag att göra instuderingsfrågor från dagens lektioner. Då slipper jag gå tillbaka nästa vecka och undra vad jag ska öva på. Klappat och klart.

Nu ska jag strax röra mig mot Munktell för ett pass på Arctic tillsammans med laget. Ska gå lite tidigare till gymmet för att löpa några kilometer innan och vara riktigt effektiv. Det är i alla fall min plan.

Igår va en sån där dag när jag bara tyckte allt var trist och livet inte dög alls. Ibland får jag såna fruktansvärda dippar då allt känns pest och inget känns roligt. Lite ångest och otroligt negativa tankar i min skalle. Så jag kom och tänka på några saker jag nu lovat mig själv att försöka göra lite oftare. Jag behöver mycket kontroll i livet och förmodligen så kommer det bli bättre när vardagsrutinerna kommit igång ordentligt. Men i alla fall:

- Va ärlig! Både mot andra men främst mig själv.

- Sluta älta. Alltså jag har så lätt för att gå omkring och tänka på onödiga saker som inte längre är relevanta för mig. Så nu är det dags att slänga onödiga tankar åt skogen.

- Sluta köpa onödigheter. Jag vet att det är så lätt att säga bara såhär. Jag är en expert på att köpa saker som är onödiga. Har bestämt mig för att varje gång jag är påväg att köpa något som jag egentligen inte behöver så ska jag lägga den summan pengar på sparkontot istället.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229