valborg @ Uppsala

Jag tog mig till Västerås i lördags för att dricka vin med Karin och Klara från min klass. Dom två var dock väldigt slitna då de varit på kryssning dagen innan. Men det stoppade inte mig! Vi somnade runt ett och skulle upp tidigt på söndagen för att åka till Uppsala.

När vi kom till Uppsala på söndagsmorgonen hade de fixat sån sjuk jäkla brunch. Det fanns seriöst allt på bordet och då fick jag inte med allt på bild då de stod mer bakom på en bänk. Aja det var så jävla nice iaf!

Vi drack en massa bubbel och bål innan det var dags att röra sig mot Ekonomikum (stavning), en park i Uppsala. Där var det sinnes mycket folk och vi hade tur som hittade en perfekt plats mitt i massan.

Vid 5 snåret åkte vi tillbaka till Rebeccas hus. Duschade, sminkade om oss och satte på oss fräscha kläder. Vi hade sån tur med vädret så man satt och nästan svettades i parken då solen låg på hela tiden.
Vi dansade och fortsatte dricka. Klockan bara sprang iväg. Redan vid halv 10 så började vi dra oss in igen till stan då Uppsala var proppat med folk och vi ville inte riskera att inte komma in på nattklubben Saluhallen. Trots att vi åkte in så pass tidigt fick ställa oss i en 100 meters kö innan vi fick komma in. Folk överallt.

Helt seriöst så dansade vi i 5 timmar i sträck, förutom när vi behövde något nytt i handen att dricka. 5 timmar. Hur tror ni mina fötter såg ut och kändes? Jag hade ett par nätta klackar. Karin fick nästintill bära mig hem. Jag ville bara gråta för smärtan va sjuk!

Men det var värt det då vi hade extremt kul. Somnade vid 05 på morgonen, så himla nöjda.
Ni som inte firat Valborg i Uppsala måste verkligen göra det. En härlig känsla och bara massa lycka!
Föresten så är nog detta det första Valborgs-året som det inte regnar och är kallt. Minns inte att det någon gång varit varmt, haha. SÅ NICE!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229