V. 21 - uppdatering

Innehåller affiliate-länkar

God morgon söndag!
Sov som en stock hela natten, det var så härligt. Igår firade vi min fina syster som fyllde 27 hela år. Vi kom hem vid 00:00 och jag var helt slut, somnade nästan på direkten. Men det var så skönt att vakna upp i sin egna säng kan jag säga. Är glad att vi åkte hem!

Nu har vi traskat in i V.21 vilket betyder 50,4% avklarat. Hälften och lite lite lite lite där till haha. Det har börjat slå mig allt oftare att i sommar har vi en liten minimänniska här, en liten flicka (troligtvis). Då ryser jag i kroppen och får lite svindelkänslar. Nyp mig någon.

Hur mår jag? - Jag mår oförskämt bra. Såklart är jag hormonell och skulle lätt kunna gråta 5 gånger per dag för typ ingeting om jag hade velat haha. Men jag bara lever på som vanligt. Ibland glömmer jag bort att det växer en liten person i mig och att jag ska bli mamma. Men när jag sen känner hennes närvaro så dras jag tillbaka in i den där lilla bubblan, gravidbubblan.

Min kropp - Ska inte säga att det inte värker lite här och var, för de gör det. Det är främst ryggen och runt om midjan som spökar men det är hanterbart. Barnmorskan sa, precis som jag trodde, att det var foglossning som bråkar. Fick ett nummer till en sjukgymnast här på Kungsholmen som ska vara duktig med gravida. Ska ge henne en pling hade jag tänkt! Annars mår jag toppen - och lilla hjärtat mår också bra. Vi lyssnade på hennes hjärta i fredags och det är alltid så lugnande att höra/se henne.
Jag har nu också gått upp i vikt - ca 2 kg. Så ja, det var som jag trodde - det har gått snabbt. Från att jag ena dagen inte gått upp ett enda gram till att jag blev 2 kg tyngre... kroppen är bra häftig. Ärtan är nu ungefär 24 cm lång och väger nästan 300 gram. och i slutet av veckan kommer hon redan väga omkring 360. Så det går undan, snabba puckar!

Övrigt - Jag har börjat tänka mer och mer på vad det är vi behöver köpa (vilket är i princip allt). Gick igenom ärtans lilla skåp och insåg att vi har fått så mycket fint. Har så mycket kläder redan, i massa olika storlekar. Så tacksam för allt vi fått av våra nära och kära. Vi fick en spjälsäng i julklapp också - en som vi önskat oss. Det är typ det enda "stora" vi har för tillfället.

Här är en lista på saker vi behöver köpa:

- Barnvagn.
- Bilbarnstol.
- Skötbord.
- Bröstpump.
- Nappflaska.
- Skötväska.
- Babysitter.
- Täcke, kudde, lakan.

Jag kan göra listan såååååå lång nu märker jag haha så jag slutar där. Så skönt att vi har 5 månader på oss. När vi har skaffat barnvagn och bilbarnstol så kan jag slappna av lite. Det är saker som gör mig stressad för tillfället haha. Varför vet jag inte.

Nu ska denna blivande morsa gå ut och springa medan Philip sysselsätter sig med tv-spel :)
Ha en fin söndag fina ni <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229