uppdatering och bildbomb

Har verkligen haft en fullspäckad helg. Men så härlig på alla sätt och vis!

I fredags hade vi en liten avslutning med klassen. Vi hade hyrt en lokal i Västerås någonstans (dåligt lokalsinne) och hade en jätte trevlig kväll med grill, lekar och dans. Tänk att vi nu gått ett år utav 2 på utbildningen. Vart tog tiden vägen?

Jag och Philip, som också var i Västerås, tog tåget hem vid 9 tiden på morgonen. Jag ville hem och vila lite innan det var dags för match. Resultatet blev 3-3 och just nu är vi inne i en period där ingenting riktigt vill lossna helt. Men det kommer och vi är fortfarande obesegrade!

Efter matchen så svirade vi om till fest-mode för att fira våran härliga Claris. Hon bjöd på rosévin (årets första glas för min del) och massa goda snittar. Vi drack underbart goda drinkar också, blev helt frälst!
När dom skulle röra sig ner mot stan så gick jag faktiskt hem. Jag var så trött i huvudet och kroppen att jag kunde somna ståendes haha. Jag hade en sån iland huvudvärk också som vägrade att släppa. Somnade därför strax innan 12 och det var så värt det denna gång.

Nu sitter jag med en kopp kaffe i högsta hugg och frukosten ligger i magen. Idag jobbar jag fram till 16 sedan blir det mys hela kvällen. Behöver verkligen bara en kväll med lugn och ro.

NU KOMMER EN BILDBOMB, TJIIIIIING!!

Mina underbara härliga knäppa finaste bästa tjejer!
Tack för igår, speciellt till dig Clara som fixat allt så underbart fint.
EN FET KRAM TILL ER!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229