Trött på folks åsikter

Snart går vi in i vecka 24, jag och lillan. Tiden går snabbt. Börjar förstå nu att folk hela tiden påminner mig om att njuta och att ta till vara på livet som gravid.

Men det finns vissa nackdelar. Speciellt när det kommer till folk som jämt kommer med tips, råd och vad man ska göra och vad man inte ska göra. Små pikar som ”oj äter du de där” eller ”du ska inte träna” eller ”du bör träna mer”. Vart får alla luft ifrån? Fattar inte varför alla plötsligt har såna jäkla starka åsikter och känner en stark vilja att också berätta dom för mig. Människor man knappt känner liksom. Helt seriöst så SKITER jag i vad alla säger till mig, jag struntar i allas snack. Förutom råd från barnmorskan och såklart från nära o kära. Är bara så innerligt trött på detta gravid-pladder om does and dont’s. Så länge lillan mår bra så är jag nöjd.

Sorry tjurigt inlägg. Har ont i ryggen och bäckenet vilket gör mig trött och tålamodet är inte superstarkt. Jag vill inte ta värktabletter heller så det är bara att stå ut med värken. Glömmer bort smärtan när ärtan påminner mig om hennes existens. Då blir jag varm💛

Många gör mig också glad som bryr sig och kommer med tips, såklart. Men allas graviditeter är så annorlunda och jag får panik när folk jämför sig för mycket. Hur jag mår/ser ut/känner kan skilja sig så mycket från någon annan så därför tror jag man endast ska lyssna på sig själv och lära känna sina egna signaler. Och det gäller ju egentligen ALLT - inte bara för att man är gravid liksom.

Nu ska jag krama om min sambo. Kram på er💛

  • ALLMÄNT
  • Nära Nordenflychtsvägen , Stockholm

Gillar

Kommentarer

emmaacathrine
emmaacathrine,
Finaste finaste mammi💜nouw.com/emmaacathrine
Amandaaolsson
Amandaaolsson,
Juliajonssson
Juliajonssson,
Bäst är du 💛💛💛nouw.com/juliajonssson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229