Tog väl hål i örat

Jag är heeeelt slut. Precis kommit hem från eventet jag berättade om tidigare. Var så kul att träffa alla igen och även träffa nya ansikten som tillkommit under året. Drack lite alkoholfritt bubbel, minglade runt och kikade in lite nyheter som kommit. Det erbjöds även handmassage samt håltagning i öron. Så jag tog tillfälle i akt och tog ett till hål i mitt ena öra, o det blev så gullligt. En liten pärla pryder nu mitt vänstra öra så fint! Tackar för det.

Besöket hos min barnmorska gick bra. Bebis följer kurvan fint och hjärtat slår så härligt, det gör mig alltid så lugn. Dock så ska jag besöka en läkare nästa vecka pga min foglossning. Får se vad dom säger då. Jag har ju liksom ont konstant nu, det är inte roligt alltså. Tur att min BM är så gullig och hjälpte mig med bokning o allt 💛 jag har ju det tyngsta framför mig (förlossning) så det är så dumt att puscha kroppen till gränsen redan nu. Känns skönt i alla fall!

Nu ska jag göra en fruktsallad, tvätta av ansiktet och sen njuta av lite dötid i soffan.
Kram!

Och hörni!! Dessa två godingar står jag nu och väljer mellan efter dagens besök hos Syster P. Inte lätt alltså. Båda va supersnygga på! In och kika på Syster P och unna er något fint 💛 älskar älskar älskar!!!


Bolded Hoop Earrings Gold // Bolded Earrings Gold


  • ALLMÄNT
  • Nära Nordenflychtsvägen , Stockholm

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men så snyggt 😍😍😍nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229