Tips : Clarins hudvårdsprodukter

I Juni började jag prenumerera på Style By magazine. Älskar tidningen och man får alltid jätte bra erbjudanden utav dom. Just då var det ett erbjudande där man fick med hudvårdsprodukter till ett väldigt väldigt bra pris. Jag som alltid varit ganska dålig på att ta hand om min hy körde direkt på det erbjudandet.
Jag märkte direkt skillnad på min hy när jag använde hudvårdsprodukterna som var från märket Clarins.

Instant smooth, perfecting touch - Används för att få en slät yta på huden. Appliceras på ojämn hy, såsom porer, finnar eller bara pigmentfläckar. ÄLSKAR!

Beauty flash balm - Ska hjälpa huden att få mer lyster och se piggare ut. Man kan använda den som dagkräm tillsammans eller utan smink. Huden blir len som bara den!

Instant light natural lip perfector - Denna läppglans hjälper läpparna att stärka sin naturliga färg samt skydda mot saker som kyla, värme eller vind. Det bästa är att den smakar gott, haha!

Moisture-rich bodylotion - Denna lotion är den bästa jag använt! Inge kladd eller smet, kan nöstan direkt sätta på mig ett par tighta jeans efteråt och inte känna av lotionen.

Det bästa med dessa produkter är att dem flesta är oljefria. De produkter jag tidigare använt har jag fått fet hy utav och inte alls lika lätt att använda. Tidigare har jag även tänkt att det är så tråkigt att lägga pengar på dessa saker. Men det är så värt det när man efter ett tag märker sån stor skillnad på huden.

TIPS! (finns att köpa på ex. kicks.)

  • TIPS

Gillar

Kommentarer