Sponsrat inlägg; BookBeat

BookBeat:

Är det någon utav er som älskar att läsa böcker men som aldrig riktigt har tid? Jag är i alla fall en utav dom som aldrig kommer igång med böcker som jag så himla gärna vill läsa. Jag har därför börjat använda BookBeat. Världens bästa app för ljudböcker!

Jag har använt mig utav denna app i några veckor nu och har hunnit med att lyssna på 4-5 böcker, något som jag aldrig hade hunnit med om jag skulle läst böckerna. Med denna app så kan man äntligen hinna med att lyssna på böcker + att den är superenkel att använda. Jag sätter på en ljudbok när jag lagar mat, tvättar, äter frukost, fixar mig etc etc.... Så himla smart och bra sätt att få tiden att gå lite fortare.

Jag har hunnit lyssna på bland annat; Skynda att älska av Alex Schulman, Medan han lever av Elaine Eksvärd och Såld av Vera Efron. Tre gripande böcker som jag varmhjärtat skulle tipsa er att lyssna på. Det finns så många böcker att välja mellan så det är bara komma igång 👇

Genom att klicka in er på: www.bookbeat.se/blogteam så erbjuder jag er nu på en "prova på" månad gratis. Jag lovar er att ni kommer älska det!

Gillar

Kommentarer

IP: 173.231.62.69