snabbinlägg

Not much to say here. Har bara pluggat i princip, hela dagen igår och hela dagen idag. Tog mig an ett pass på actic vid 17:45 för att jag kände mig tvungen att slita mig från plugget. Det är inte bra att sitta för länge heller då jag tillslut stirrar mig blind på saker och ting. Inte bra!

Imorgon ska jag jobba på skola i alla fall. Vi ska gå en så kallad höstvandring, ska bli så mysigt. Hoppas solen vill kika fram lite, för idag var det riktigt urrigt ute. Ska dock inte jobba längre än till 14.10 för då är det raka vägen hem till skolböckerna.

Förresten så har jag börjat på ett kostschema som jag fått av anta. Vi kör på det tillsammans. Ska lägga upp det här på bloggen när jag har tiden att sitta och skriva, för just nu väntar jag på att maten ska bli klar. Men kan säga att det är SÅ mycket mat jag ska få i mig! Mycket och hela tiden känns det som. Men det är vettigt tycker jag, att jag kan äta mig mätt och ändå ha ett gott samvete. Tror dock helgerna kommer bli tuffa, iih. Men det kommer vara värt det!

Nu är det ugnsrostade rotfrukter och kött som gäller. Det lät väl inte så illa va?

Kram på er!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229