samarbete med Jane Kønig

Hej och glad tredje advent på er!

Jag har ett superbra tips till er som fortfarande är ute och letar klappar till vänner/familj eller kanske är på jakt efter någonting fint till sig själv. Jane König är ett danskt smyckeföretag som verkligen ligger i framkant med sin design. Jag har alltid gillat Jane König och tycker därför det här är lite speciellt. Det är ett företag som verkligen tänkt till och som passar de flesta, både unga och lite äldre.

Mina favoriter just nu är smyckena som kallas för Love tags. Jag älskar främst vad själva smycket ska spegla och stå för. Exempelvis en kärleksförklaring till sin pojkvän/flickvän eller en unik förbindelse mellan en kär vän/syskon/förälder. Bakom varje smycke så göms en kärleksförklaring på ett eller annat sätt. Så himla fint tycker jag. Man kan skapa ett unikt halsband eller armband som passar en själv, både designmässigt och prismässigt. För mig är det här en av de finaste julklapparna eller presenten man kan ge <3

Utan att avslöja för mycket så jag har faktiskt valt att ge bort två lovetags-smycken i julklapp. Till vem återstå att se helt enkelt. Med det sagt så råder jag er verkligen att besöka Janes hemsida, HÄR , och kika runt lite. Det finns hur mycket som helst att falla för.

Hoppas ni har en mysig dag och att detta kan hjälpa er som har lite idétorka när det gäller julklappar eller presenter. Jag är verkligen såld på deras smycken!

Kram på er<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229