Ridning

Jag gick upp tidigt imorse med Philip, trots att jag var ledig. Då jag jobbade igår så missade vi våran tvättid och därmed blev det en lite jobbigare tid att anpassa sig till idag. Så tanken var att varva tvätt med plugg. Detta gick inte så bra då jag började ta tag i ALLT ANNAT än plugg. Jag skurade, diskade, rensade, dammsög, tvättade, plockade undan, bäddade rent, köpte blommor, tände doftljus. Ja ni förstår. Jag total-städade hela lägenheten, vilket faktiskt behövdes. Så klockan hann bli 12 innan jag var klar med allt. Så mina förmiddagsplaner sprack totalt då jag vid halv 1 tiden hade lite roligare saker inplanerade än plugg.

Jag har inte ridit på flera flera år men nu bestämde jag och Clara oss för att ta tag i det. Som tur är känner vi Adela som har massa hästar och fy vilken ren och skär lycka det var att få komma ut i stallet. Alla lukter, känslor och minnen kommer tillbaka. Kommer säkerligen ha ännu mer träningsvärk i rumpan imorgon än vad jag redan har för tillfället men det kommer det vara värt. Har glömt hur kul det var att rida! Detta ska jag definitivt göra flera gånger. Och då kanske ni kan förstå varför jag valde detta istället för plugget, hehe.

Efter ridningen fixade jag fransarna innan jag åkte ut till mamma och pappa. Har pratat i flera timmar och nu har jag äntligen landat hemma i lägenheten. Det enda som fattas är min pojkvän, men han får jag gosa med imorgon istället. Känner jag mig själv rätt så somnar jag inom några minuter, så himla trött.

Godnatt!

Clara och jag bytte häst lite då och då för att den ena var lite lat och tjurig, vägrade gallopera med oss haha.

Tack Adela för en supermysig dag!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229