Oturens otur

När vi skulle skriva ut vårt boardingpass igår så gick maskinen sönder och skrev endast ut två lappar utav 3 som man ska sätta på väskorna. Så vi gick till incheckning av väskor och berättade problemet vilket dom sa inte var någon fara. Ytterligare tjafs blev det när hon inte trodde på att vi betalat för ett extra bagage (Philips golf-saker). Vi visade kontoutdrag och hela köret. Alla hennes kollegor sa att de inte va så noggrant och att hon skulle köra på. Detta lyssnade hon ej på och varpå vi blir en aning irriterande. Hon blir stressad, skrattar åt oss och tycker vi är sjukt otrevliga säkert. Efter många om och men (ett långt telefonsamtal mellan henne och ytterligare en kollega som sa att de va ok) så kunde vi checka in vårat förbaskade bagage.

Jag hade proppat i mig massa alvedon och Ipren så jag orkade stå och gå överallt. Jag kände mig relativt pigg trots att ja inte kan prata ordentligt.

Flygresan gick snabbt och bra förutom att jag fick jordens lock för öronen (förkylningen) så jag har även sjukt ont i öronen nu. Orkar ej.

När vi skulle hämta ut vårt bagage så kommer aldrig mitt. Mitt bagage med penicillinet inuti kommer inte. Då har den där jävla idioten på Arlanda skickat min väska till Spanien. Jag blev tokig. Alla mina saker. Inte en enda värktablett hade jag kvar heller. Nu började verkligen min energi ta slut.

Så nu ligger jag här på hotellrummet. Har fruktansvärt ont i halsen och inte fått i mig tillräckligt med sömn. Tur att vi bor på ett helt sjukt magiskt hotell som gör att jag faktiskt kommer överleva utan väskan. Men jag har verkligen ingen ork till att detta hände.

Jag ska träffa en läkare idag i alla fall och få medicin för min hals. Hoppas jag får någon super kur som gör att jag blir frisk på en dag.

Hur kan jag ens få ha såhär otur? 😂

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229