Nya möbler, fläderdrinkar och gofika

Trots att jag inte fick med mig något i klädesväg så fick vi med oss massa fina och bra saker till lägenheten. Bland annat så köpte vi ett soffbord samt utemöbler till vår balkong som är mycket rymligare än den i Eskilstuna var. Så nu har vi äntligen fått plats med lite större möblemang vilket känns så mysigt.

Efter en heldag ute vid kungens kurva för massa shopping så var Philip och jag helt slut. Tanken var att vi skulle åka ner på stan och ha en liten date-nigit men vi valde att stanna hemma och njuta av vår fina lägenhet istället. Jag gjorde i ordning lite drinkar (fläder-drinkar, BÄSTA DRINKEN) medan Philip byggde ihop våra möbler. Vi avslutade kvällen med ytterligare några drinkar och yatzy ute på balkongen. Det var verkligen så jäkla mysigt haha!

Nu idag, för en stund sen, kom Emelie och Oscar över med lite gofika, perfekt när regnet öser ner här. Älskar att dom också bor i Stockholm, det gör allt så mycket roligare/lättare på något sätt.
Nu ska jag duscha, hänga upp en vända tvätt och sedan, snart nog, ta mig till Eskilstuna för en middag hos Maarit med resten av mina Scorett-tjejer. Jag är ju ledig hela veckan så några glas vin idag gör mig absolut ingenting.

Kram!

Visst ser det mysigt ut här på vår balkong? Det här kommer bli mitt favoritställe och den perfekta platsen att dricka vin på med mina tjejer. Längtar tills dom kommer hit och får se hur vi bor!

Morgonens feta frukost följt av dessa mäktiga muffins från Espresso house. Behöver inte äta något mer på hela dagen känns det som. Men jag älskar ju att äta, det är det bästa som finns (strax efter shopping haha).

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229