NEW YEAR

Tänkte bara berätta lite om mitt nyår, som var helt perfekt. Jag hade inte så höga förväntningar och det är oftast då det blir som bäst. Vi var i Eskilstuna hos philips kusiner och deras flickvänner. Jag och Philip gjorde ABSOLUT ingenting för att fixa detta nyår, sån lyx. De hade ordnat allt med snittar, mat och allt annat. Bortskämda blev vi. Det blev mycket dans innan maten ens var klar och när maten väl var klar så slängde vi i oss. SÅ gott alltihop! Pontus är en riktig kock och borde starta egen resturang utan tvekan.
Vid 12-slaget traskade vi ner i snöblandat regn och kollade fyrverkerier och firade in nya året. Men åh vad jag önska att man bara slapp allt som har med fyrverkerier att göra. Tyvärr är jag emot det trots att det är väldigt vackert att titta på. Vi tog sedan varsin drink på gränden innan vi gick till gamla stan och Rebecca föräldrar. Tiden sprang verkligen iväg och jag tror inte vi kom i säng förrän 07:30.

Ostron och snittar för att starta kvällen! Jag ÄLSKAR ju verkligen ostron och att ha i lite citron och några droppar tabasco..... MMMMMM!!

Gratinerad hummer stod som förrätt på menyn och ALLTSÅ jag slickade ur den där jäkla hummern för det var så sjukt gott. Ni vet när man bara vill ha mer? Hemmagjord béasås, delikatess potatis (aldrig ätit så god potatis haha) och entrecôte till huvudrätt var inte heller så dumt vill jag lova. Allt bara smälte i mun!
Alltså jag älskar verkligen god mat haha..

Glad att få ha fått fira in ytterligare ett år med denna man!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229