när hjärnan inte riktigt hänger med

God eftermiddag!
Eller haha, rättare sagt god kväll. Tiden går så fort att jag knappt hinner med.

Idag fick jag jordens stressattack i skolan. Våran lärare är så grym och strukturerad på alla sätt och vis, precis så som jag vill att en lärare ska vara. Men tempot är ju fruktansvärt högt just nu. Har varit några tunga veckor på senaste, det vill säga 60 timmars veckor. Det är alltså så mycket nytt att man behöver lägga ner minst 60 timmar i veckan för att hinna med. Lättare sagt än gjort faktiskt. Trots att jag har varit duktig med repetition och haft en massa tålamod så blir min hjärna helt fucked up av all ny information stup i kvarten. Idag, tillexempel, så gick han igenom ännu en ny sak. Det betyder att det vi gick igenom i måndags redan ska vara insatt, spikat och klart i min hjärna. Well.... not so much va. Och såhär rullar det på i princip varje gång vi har en ny lektion.

Nu sitter jag efter skolan, hör och häpna, och pluggar hemma i soffan. I alla fall en liten stund till tills Philip kommer hem sedan ska jag faktiskt ge mig själv lite ledig tid och inte tänka på något med som har med företagsekonomi att göra. Jag ska äta något gott för det gör mig alltid på bra humör!
Imorgon är det tvättdag mellan pluggtimmarna. Ska även klämma i lite intervaller samt ben/rumpa imorgon bitti.
ÄLSKAR mina "lediga" dagar!

Förlåt för den absolut urtråkiga uppdateringen. Var tvungen att spy lite och få er att känna igen min ångest, skämt åsido haha!

Bjussar på en bild från i somras. Då va de ingen stress inte!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229