Moving day👋🏽

En liten uppdatering kring flytten.

Vi åkte från eskilstuna med en fylld lastbil vid halv 8 igår morse. Plockade upp Emil som så snällt kunde hjälpa oss med allt.
Väl upp i Stockholm så parkerade vi och satte oss på Espresso house för en kaffe och macka innan det var dags för sista skrivningen. Allt gick jätte bra. Tills det att dom säger att vi inte får tillgång till nycklarna och lägenheten för kl 16 på eftermiddagen. Vid det här laget var klockan 11. Och det kändes sjukt jobbigt att behöva vänta. Men det fanns inte så mycket att göra. Så vi tog en promenad från humlegårdsgatan i stan till Kungsholmen. Det var ett sånt härligt väder så det gjorde absolut ingenting. (Eller ja förutom det att jag hade sjukt osköna skor).
Väl i Kungsholmen igen så mötte vi upp Philips föräldrar. Gick ner åt vattnet (som förövrigt ligger ca 100 m från vårt hus) och käkade på Lily's burger. AS GOTT! Efter det tog vi en promenad längst bryggan och kikade på området. Jag kommer verkligen stortrivas där. Verkligen perfekt läge!

Efter många om och men så fick vi våra nycklar till vår älskade lägenhet. En mysig liten lägenhet på sjunde våningen med balkong. Nu längtar vi tills vi får upp de spröjsade glasväggarna och får till ett fräscht sovrum då vi i nuläget bara har en 1a. Det kommer verkligen bli hur bra som helst!

Men nu är det konstigt. Att åka "hem" till eskilstuna igen utan att kunna sova i lägenheten. Vi har så jäkla tur med såna fina vänner att vi igår åkte och hämtade nyckel utav Anta och sov hos henne. Bäst! Och tyvärr kommer det bli såhär några veckor framöver då både Philip och jag fortfarande har jobb här. Så därför längtar jag tills augusti är slut och vi kan bo in oss i Stockholm!

Eftersom att lägenheten PRECIS blev färdigbyggd så har jag tyvärr inga bilder att lägga upp. Men lovar att jag kommer bomba upp det så fort vi har kommit i ordning och faktiskt bor där på riktigt.

Nu ska jag ta mig till vår lägenhet här i stan (I Eskilstuna för er som blir förvirrade😂) och skura rent den invändigt. Min snälla mamma kommer och hjälper mig ❤️

Nu känns det mer verkligt än någonsin att vi flyttar till Stockholm. Men det är så kul med en nystart. Och as skönt med för den delen. Så mycket skit vi har rensat och slängt! Det är en härlig känsla.

Sådär, en "liten" uppdatering. Fler kommer vartefter! KRAM.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229