motivation

Har precis kommit hem från träningspass nr 2. Har haft en känning i boksidan enda sen första träningsmatchen och i lördags fick jag lov att kliva av på grund av smärta. Tog mig i alla fall i kragen imorse (efter 12 timmars sömn) och gick till gymmet. Värmde upp ordentligt och drog på massa liniment innan jag tog mig igenom 5 kilometer. ​Kändes så enkelt.​ Jag sprang 4,6 minuter kilometern ungefär vilket kändes lagom. Det kändes skönt efteråt, speciellt eftersom baksidan inte kändes. 
Gick hem efter det, gjorde en pesto-pasta med kyckling och traskade sedan ut på en promenad med Clara och Rufus. Sedan bjöd hon på kaffe och bulle hemma hos henne, ​så mys pys!

Och nu har jag alltså kommit hem efter ett tabata + corepass på actic. Älskar när träningsmotivationen är på topp och man känner sig stark. Känns som att jag är på g att känna igen min gamla kropp och det tackar nog mina lungor mig för. Nu ska jag äta, duscha och hoppa i sängen. Imorgon startar en ny kurs. ​Pluggmotivationen är dessvärre inte lika stark som träningsmotivationen. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229