Matig helg

Min helg har bestått av mat, födelsedagsfirande, sol och ännu mera mat.
Jag och Philip åkte till Eskilstuna för att fira Carl (min lillebror) men främst för att hämta bil som vi ska låna i sommar. Känns så skönt att kunna ta sig hur man vill utan att anpassa sig efter tågtider.
Efter att vi firat Carl med fika och paket så bestämde vi oss för att köpa käk - sushi för min del vilket inte slog fel. Slirande sedan ut till landet för att lapa lite eftermiddagssol vid poolen. Samtidigt gick vi igenom våra gamla barnkläder som mamma sparat - så jäkla gulligt. Vid 20 tiden åkte vi in till stan igen för att köpa mera mat och godis. Min kropp är helt slut nu. Jag har inte plats i magen för så mycket mat jag ätit de senaste dagarna haha!
Nu är vi precis hemkomna i Stockholm. Jag slängde mig i sängen direkt - TOTALT SLUTKÖRD. Jag gosade med Clara imorse när Philip golfade. Hon bakade scones och vi åt länge och snackade massa. Kanske sista gången man sågs innan Lillan kommer 💛

För övrigt känns det som att min kropp verkligen gör sig redo inför förlossning nu. Vet inte om det kan ha med det att göra men min hy har fått sig en redig hormonsmäll med finnar, magen har sjunkit lite och jag känner en liten molande mensvärk från och till. Vi gick in i v. 38 nu så det är ju kanske inte helt omöjligt att det kan vara så! Hoppas hon väljer att kika ut om ca 2 veckor i alla fall.

Nu behöver denna tjockis vila en timme eller två, kram på er!

Gillar

Kommentarer