Mammaträning

God morgon från en pigg mamma!
Jag somnade 21:30 igår kväll (dock efter en helvetes nattning av en övertrött bebis) och vakna inte förrän 03 första gången då Ilse ville käka. Sen slog hon upp ögonen vid 07. Och nu sover hon igen 🙏🏽 Tack Ilse, mamma behövde verkligen 5,5h sömn i sträck.

Igår testade vi på ”Mama Move” på gymmet. Ilse låg och skrek, skrattade och pratade så högt att hon överröstade instruktören haha. Märkligast var nog att en mamma blev typ irriterad? Give me a fucking break alltså. Låt Ilse va glad herregud!! Det är väl liksom själva grejen med mammaträning, att man ska kunna ha med barnen utan att behöva känna sig i vägen?
Det var i alla fall skönt och KUL - fokus på core och bäckenbottenträning. Det behöver jag! Hon smög även in lite ben och rygg men tempot var så lågt att det inte känns nånstans idag hehe. Lika bra att vara försiktig tänker jag och öka successivt.

Idag har vi inte mycket på agendan mer än promenad. Funderar på att gå till gymmet en snabbis och köra lite armar eller något bara för att det var så kul igår. Fram till 14 om dagarna så är det fritt fram att raca runt med barnvagnar hejvilt inne på gymmet vilket är GRYMT!

Nu ska jag fortsätta strosa runt i dessa gamla myskläder tills Ilse vaknar. Ha en fin morgon hörni 💞

Gillar

Kommentarer

ericaxthorell
ericaxthorell,
Frääääsch morsa 💞
nouw.com/ericaxthorell
LivetsomL
LivetsomL,
Haha, ibland undrar man hur människor tänker! 😂 Skönt med mamma-träning! Önskar verkligen att mitt gym kommer ha det när jag fått barn! 🤞Jättesnyggt mysset!!
nouw.com/livetsoml
Majaschibrach
Majaschibrach,
Var är byxorna ifrån????😍
nouw.com/majaschibrach
Amandaaolsson
Amandaaolsson,
Ett par gamla från Sannealexandra tyvärr 💞
nouw.com/amandaaolsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså älskar setet! Huuuur mysigt liksom?? <3
nouw.com/matildaberlin