Keep it up

I våras, i april för att vara exakt, så var jag på en intervju för plugg. Kändes som att jag hade hittat något som verkligen var jag och som jag kände var rätt. Det var en gruppintervju samt några tester. Bland annat matte, som jag har jätte svårt för. Jag var missnöjd (självkritisk) och när dom berättade att det var mellan 250 och 300 sökande men endast 38 som kom in så tappade jag typ hakan. Jag har inte sökt några fler utbildningar för har inte känt att något har intresserat mig. Har sökt några kurser men inte mer än så.
Idag fick jag besked att jag kom på reservplats 10. Så jävla jävla surt. Har gått och känt mig besviken och nästan lite misslyckad hela dagen. Främst för att jag vill göra något nytt i livet som jag skrivit förut. Har gått och väntat varje dag på det här beskedet och har verkligen försökt förbereda mig på ett avslag. Men när man väl får beskedet så blir man ju alltid lite down. Men blev på bättre humör när min familj kom hit. Har fikat och pratat i några timmar vilket man alltid behöver. Nu ska jag lägga mig bredvid min fina pojkvän, han ska få hålla om mig och inte släppa.

Jag måste fortsätta vara positiv. Finns mycket att se fram emot, både kortsiktigt och längre fram i framtiden. Man har mycket kvar att se och upptäcka.

Min kille, han är i alla fall helt underbar som alltid finns här och peppar mig. En helt fantastisk kille.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229