Julafton & juldagen

Förlåt för sen uppdatering.

Min jul har varit super mysig! Lite annorlunda i år men jag har börjat lära mig att annorlunda är BRA.
Vi sov hos mina föräldrar både fredag och lördag. Hade den årliga uppesittarkvällen med julmacka (skinka, gräddost och senap) och julmust. Vi somnade runt 01 någon gång, super trötta efter allt farande efter de sista julklapparna på dagen.
Vi spenderade sedan morgonen med frukost med hela familjen. Sedan sprang tiden iväg efter julklappsöppning och dylikt och det var dags för oss att ta oss till Stockholm där Philips familj befann sig.

Vi åt ett magiskt julbord på deras hotell. Kändes väldigt konstigt att inte vara hemma, men julbordet var verkligen topp. Vi tog varsin drink på isbaren efter några timmar vid julbordet. Sedan var kvällen liksom slut, timmarna bara sprang iväg. Det var dock underbart att få lägga sig i sin egen säng på kvällen.


Juldagen, även den var toppen bra. Vi for hem till Eskilstuna igen då vi skulle äta julbord med livets vänner. Värdparet Ludwig och Alex hade fixat allt så himla himla bra. Det blev en aning för mycket alkohol för min del vilket resulterade i världens baksmälla i tisdags. Jag har nog aldrig mått sämre. Men det var väl värt det denna gång också!

Philip är ledig dessa dagar innan nyår. Det är dock inte jag. Vi har inventerat HELA Syster P och städat i ordning allt på lager och kontor. Det känns super skönt även fast man kanske hade velat vara hemma och mysa.
Jag har inte heller berättat att jag ska fortsätta jobba på Syster P. JAG ÄR SÅ GLAD.

Kram på er och förlåt för en hetsig uppdatering <3

Gillar

Kommentarer

hannakjellberg
hannakjellberg,
kul amanda!😘 nouw.com/hannakjellberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229