Jag hatar regn och slask

God morgon era små filurer! Eller ja.. god eftermiddag blir det väl.

Jag står för tillfället i Syster Ps butik i Täby. Jag tog med mig datorn för att plugga och jag har faktiskt kommit riktigt långt på min rapport som ska vara inskickad om några veckor. Det känns jätte skönt att äntligen ha kommit en bit på vägen, en liten lättnad. Det är så lugnt här i centrum så det var värt att få med sig datorn!

Ikväll ska jag träffa min Hannie och äta mat med henne. Snart åker ju hon tillbaka till USA och jag har knappt hunnit träffa henne, livet kommer ju liksom emellan. Men man tar varje tillfälle man får! Tanken är att träna direkt efter jobbet innan min dejt med Hanna då den biten har lagts på sidan ett tag. Jag har verkligen inte haft tid eller ork till det. Trots att jag vet att jag blir piggare av just det, träning. Så nu gör vi ett nytt försök tänkte jag haha.

Alltså denna morgon var fruktansvärd på många sätt. Det regnade, samtidigt som snön sakta blev till slask och lera. Och Jag halkade omkring och kämpade mig till Täby där jag också inser att ersättningsbussarna slutat gått. Och så är det någon som spytt på hela jäkla busshållplatsen så jag fick för mig att jag blev magsjuk. Haha, psyket alltså. Där fick jag i alla fall vänta i 30 minuter innan en buss kunde ta mig till Täby centrum. Jag hatar att inte veta vart jag är och ta mig till ställen utan någon uppfattning om hur lång tid det kan ta. Haha tänk er mig framför er springandes fram och tillbaka i regn och rusk alltså!

Tillslut, efter SJUKA mängder slask under fötterna, så anlände jag till Täby. 5 minuter innan öppning. I made it!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Guuu vilken fin tröja! Var kommer den ifrån?? <3 nouw.com/matildaberlin
Amandaaolsson
Amandaaolsson,
Den är från Lindex 😘 nouw.com/amandaaolsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229