Ibland måste man tvinga sig själv

Heej! Tusan va tungt det var att kliva upp imorse. Ilse vakna kvart i 7 och då blev det mys en stund innan det var grötdags. Sen somna vi om igen och jag ville bara ställa in denna dag när hon vakna 30 minuter senare. Ville bara ha meeer sömn. Försökte till och med avboka mitt träningspass jag bokat in mig på men det gick inte såklart. Tvingade mig därför ut i regnet och till gymmet. Så glad för det nu dock. Det gick asbra och jag fick massa endorfiner när jag gick därifrån. Handlade, gick en promenad i regnet och hämtade lite paket jag beställt. Tack Amanda för du va jobbig mot dig själv imorse haha!

Ilse sover nu i vagnen, på balkongen, och jag passar på att laga mat. Får bli en vegetarisk poké bowl idag då det är så simpelt att slänga ihop.
Jag hoppas att regnet ska avta sen så jag kan ta en liten längre promenad. Men det ser ej så ljust ut för tillfället.

Vi försöker oss på att vara lite mer miljövänliga när det gäller kosten just nu. Inte så mycket mjölkprodukter eller kött. Bra för miljön OCH bra för kropp. Man vet ju att för mycket kött och mjölkprodukter ej är bra.

Detta ska jag laga ikväll:

Pasta med champinjonsås:
1 rödlök
1 gullök
1 Oatly iMat
1 Oatly iMat fraiche
Olivolja till stekning
Filébitar (soyabitar)
Tryffelolja
Färsk broccoli
Champinjoner (så mycket som du vill ha, jag älskar maassssaaaa)​

Jag fräser löken i olivolja tills de blir mjuka. Tillsätter broccoli, svampen och soyabitarna och steker på tills de får en fin färg. Har därefter i matlagningsgrädden iMat samt 1-2 klickar av iMat freiche. Sen i med några droppar tryffelolja, salt och peppar! Testa, det är fyjävla gott!

  • HÄLSA

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Ibland är det skönt att tvinga sig själv 🥰
nouw.com/emmaakarlegrund
disa svensson
,
Hej!
Julklappstips från en fattig student <3
Jag handlar från butiker via: www.refunder.se/b/Spara50
Dessa är mina favoritbutiker

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo