home alone

Känner mig som jordens mest ensamma människa just nu. Fast egentligen tycker jag nog mest bara synd om mig själv för att Philip åkt till Thailand och jag sitter i ett 10 gradigt varmt Sverige i December, 2 veckor innan julafton. Ryck upp dig för fan Amanda. Men kan inte låta bli att släppa in ångesten av att jag ska faktiskt sova ensam i 2 veckor.

Idag vaknade jag i alla fall upp hos Anta. Tur är väl ändå att hon är hemma och höll mig sällskap min första natt ensam. Gick hem vid 11 tiden imorse, pluggade lite men intresset för det avtog snabbt (skräll) och jag började hålla på med en del saker i lägenheten istället. Har lite pyssel på gång här hemma, typ bara för att fördriva tiden en aning. Tog en sväng till K-rauta samt Rusta. Åkte sedan till landet för att sno med mig hem en skruvdragare samt tigga lite kaffe hos mamma och pappa. Har tills nu försökt få upp en spegel på väggen men det är svårare än vad jag trodde. Speciellt när man är petig och vill ha allt perfekt. Men ska kämpa tills jag är nöjd.

Imorgon jobbar jag igen. Längtar faktiskt lite, hur kul är inte det? Att längta till jobb. Efter jobbet tänkte jag mig något glas vin och massa mys framför tvn. Jobbar även lördag så en lugn helg väntar.

Idag åkte stövlarna på. Ska försöka sluta klaga på vädret, men hur svårt är det inte...?

Gillar

Kommentarer

EmmaHeinio
EmmaHeinio,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229