Helgens planer

Wow vilken skillnad det är att gå upp på morgonen när solen skiner och man får ett sånt där härligt ljusinsläpp i lägenheten. Man blir liksom peppad på allt! Inte ens jobbigt att sätta på sig kappan, halsduken och mössan för solen ger energin tillbaka.
Idag ska jag till läkaren, jag hopps det går bra. Helt ärligt vet jag inte riktigt vad som finns att konstatera - min smärta är ju bara en smärta jag måste härda ut. Får hoppas att jag går därifrån något klokare. Det skadar ju inte i alla fall.

I helgen kommer mamma och pappa. Vi ska åka till bland annat Ikea och köpa massa smått och gott som vi behöver komplettera med inför 👶🏽. Ska sätta mig senare och skriva en lista, jag kommer på saker hela tiden som vi behöver inhandla!

Jag har även förberett min och philips lördagskväll med chark - alltså frusit in massa olika gottesaker som man inte kan äta direkt som gravid. Typ prosciutto!!!! Vi ska hitta något rött alkoholfritt vin som fått bra betyg och sen ska vi bara frossa. Visst låter det härligt? Jag är så peppad haha.

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Ha en så fin fredag & helg 🌸 kramnouw.com/emmaakarlegrund
Matildaberlin
Matildaberlin,
men åh! Hoppas du får en toppenhelg fina <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229