Hela helgen i ett svep

Har haft en otroligt fullspäckad helg Men en lugn och skön sådan!

I fredags åkte jag till skolan tidigt på morgonen. Tog faktiskt bussen till Västerås vilket var hur skönt som helst. Jag tycker det är jobbigt att åka bil särskilt med all kö och att hela tiden sitta o trampa på kopplingen, uuuuh. Dagen gick i alla fall fort och jag slutade till och med tidigare än väntat. Åkte hem till Anta och en solstol, satt och snacka skit ett tag innan vi bestämde oss för att röra oss hem till mig. Vid 8 snåret mötte vi upp Hanna med två tjejer från hennes lag på Kalas och åt, som vanligt när man är där, en god middag. Så skönt dock att komma hem tidigt och äta en massa onyttigheter framför serier. Bästa som finns.

Åkte tidigt till nyköping på lördagsmorgon för att spela match. Vi vann, vilket alltid är ger energiboost i mängder. Jag ramlade in i lägenheten vid 15.20 och det var i princip bara att byta om o sen cykla till tågstation. Tog 4 tåget upp till Stockholm där Philip befann sig med Emelie och Oscar. Käkade på en god tapasresturang och bara hade det bra. Köpte efter det godis för 100 (!!) kronor och bäddade ner oss framför en skräckfilm. Alltså mysigaste i livet! Fler såna kvällar vill jag ha.

Idag vaknade vi vid 10 tiden. Tog på oss kläder och gick sedan ner till Sirap för en alldeles för god frukost. Äggröra, bacon, amerikanska pannkakor, kaffe och toast med crème cheese. Hur gott? Kommer inte vara hungrig på ett bra tag och klockan har ändå hunnit bli 5. Philip och jag stressade sedan iväg till Stockholm Ink Bash då Philip hade en tid för att göra klart sin arm. DOCK så hade denna "professionella" tatuerare dubbelbokat honom och därför blev Philip av med sin tid. Hur kan det ens gå till? Det blev en liten tatuering istället hos en annan kille och får nu vänta på en annan tid. Detta var ju en mässa och idag var den sista dagen, så typiskt.

Nu har jag precis kommit hem. Hade tänkt att plugga lite på allt vi gått igenom de två dagar jag varit i skolan. Och tro mig, det är så himla mycket saker, så det är bäst att ligga i och hänga med. Förutom det så har jag inget planerat. Skulle ha tvättat men det skjuter jag på tills imorgon, jag är ju faktiskt ledig måndag, tisdag OCH onsdag. SÅ NICE!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229