Hard work pays off

Idag fick jag reda på hur affärsjuridiken gick. Det visade sig att hårt arbete verkligen lönar sig. Fick VG, 78 poäng utav totalt 85. Så jäkla nöjd är jag över detta. Så trots att man hade en tråkig dag med redovisningar samt timmar utav analyser och snack så kan man gotta sig med sitt betyg.

Min kropp har verkligen inte hängt med idag. Är stum i hela benen och träningsvärken är ett faktum. Anledningen till detta? Jo vi gick faktiskt och vann en cup igår. Härlig känsla med massa vinster och en otroligt rolig dag med mycket boll. Men cupen satte sina spår och idag har man inte varit kaxig. Sov även riktigt dåligt inatt då jag fick för mig igår kväll att jag hade hål i min tand (såg en stor svart prick i en tand och den gick INTE bort.) Så hela natten drömde jag att jag tappade alla mina tänder, hemskt. O så idag efter jag ringt till tandläkaren så är pricken borta. Oroade mig helt i onödan haha så typiskt.

Ikväll har Philips föräldrar varit över på middag. Fick en jul(triss)kalender utav dom, så söta. Så jag hoppas att vi skrapar fram några miljoner sådär lagom till det nya året.
Nu ska vi kolla något avsnitt utav Homeland (tack för tipset Emma) innan det är läggdags.
Nighty!

När tusan kan vädret slå om och bli mer vintrigt. Så trött på det gråa och halvt kalla.
Om det är något jag önskar mig till jul så är det snö. Mer än så behövs inte för min del.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229