God morgon!

Sitter tillsammans med en utvilad kropp och äter frukost. Dock så har jag fortfarande en otrolig träningsvärk i rumpa och lår efter mitt pass med Elena i tisdags. Ska till mig till gymmet strax för ännu ett pass och möjligtvis lite ytterligare värk i överkropp denna gång.

Gårdagen tog verkligen musten ur mig. Ni vet när man tror att man fattar och hänger med och sen bara raserar det och man sitter där som ett stort frågetecken? Typ så var jag igår fast gånger 100. Ska försöka inte stressa upp mig och verkligen ta till vara på att jag kan sitta hela dagen idag.
Efter skolan igår så slängde jag mig i soffan någon minut innan Philip hämtade upp mig. Vår plan var att ta en tripp till Hallstahammar där de finns en stor butik med heminredning. Åsby, tror jag det heter. När vi kom fram, ungefär 17:55 så såg vi att det stängde 18:00. Vi gick in och sen ut igen. Men gosh, dit måste jag åka snart!!!! Av det lilla jag hann se så var det otroligt fina saker. TIPS TIPS TIPS! Vi åkte till Erikslund istället där vi träffade på Ludde. Käkade that-buffén tillsammans och snackade nästan tills det stängde. Det blev en trevlig kväll ändå.

Nu, är det gym som gäller!

Köpte för någon dag sen en monstera-växt. Älskar bladen! Även två eucalyptus snittar att ha i sovrummet. 

Har även precis fått hem lamporna från mio. (den som finns på bilderna här ovan, längst ner)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229