Fredagsmys och en tidig lördagsmorgon

God morgon! 💛

Jag vaknade vid 06.30 och kunde inte somna om. Verkligen inte likt mig. Brukar i alla fall kunna sova till 09 på helgerna.

Det har ekat lite tomt här under veckan som gått. Främst för att det inte hänt något speciellt. Jobbat jobbat jobbat och inte mycket mer därtill. Veckorna springer iväg och jag (och bebis) växer så det knakar!
Igår kväll sa jag åt Philip att sätta sig i soffan och slappa när han kom hem. Medans jag fixade fint här hemma, fixade fredagsmys. Städade hela lägenheten, bytte sängkläder och fixade fram lite plock att äta. Ibland vill jag bara skämma bort Philip, för han är så fin och bra. Sen satt vi och spelade kort resten av kvällen tills vi var sugna på film i sängen. Jag slocknade såklart direkt haha!

Idag kommer philips föräldrar hit. Lunch står på schemat och lite fix i lägenheten. Vi har så högt i tak att vi inte når upp till att byta lampor och nu är båda lamporna i hallen döda. Så detta ska vi se till att fixa!
Ikväll kommer Alex och Ludde hit för en middag💛

  • ALLMÄNT
  • Nära Nordenflychtsvägen , Stockholm

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
Wow vad härligt!!! Checka gärna in min blogg finis om du får tid o läs bla om lite heta middagstips!! Kramnouw.com/sarafogelström
sandrakannasto
sandrakannasto,
Vilken mysig fredagskväll det lät som 😊 Jag tycker om att vakna tidigt på morgonen (även fast jag sov lite längre idag hehe). Det känns som att man hinner med så mycket då 😃 Kram <3nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229