Fredag, lördag och söndag!

Hej vänner! Har haft en sån sjukt skön helg ❣️

I fredags försökte jag leka lite av en wifey. Tanken var att ha maten på bordet när mannen kom hem och det till en nystädad lägenhet. Köpte en flaska vin och ingredienser för att laga en risotto, en skaldjursrisotto. För det första så blev risotton till en jäkla tomtegröt med räkor i och jag hann inte ens börja städa. Så bra gick det för mig. Vi åt i princip bara bröd och somnade vid 10. Haha FAIL!!!

Lördagen blev desto bättre. Vaknade utan att ha ställt klockan och gjorde en PANG-FRUKOST. Amerikanska pannkakor, färskt bröd, massvis med pålägg, ägg, korv etc etc. så värt efter fredagens misslyckande! Vi mötte därefter upp Emelie, oscar och såklart Charles för en lunch för dom och kaffe för mig o Philip. Klockan sprang iväg. Vi åkte hem vid 4 tiden och där stod Ludwig och Alex och väntade på oss. Fick bli en vin och charkkväll hos oss. Emelie och Oscar pallrade sig också hit ❣️ Fan va man uppskattar såna kvällar! Vi somnade runt midnatt och det gick fort kan jag säga.

Idag har vi inte gjort mycket nytta. Men det är det värt, så länge sen man kunde njuta såhär pass mycket. Nu laddar jag om inför en ny vecka med träning, utförsäljning och en hel del plugg. Blir nog en supervecka det här också!

Gillar

Kommentarer

SaraHHSofie
SaraHHSofie,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229