Före & efterbilder på badrum

Jag kom på när jag summerade 2017 att jag aldrig visade hur vårat badrum i förra lägenheten blev efter vi renoverade den. Som tur är så bor Rebecca där nu och kunde skicka bilder på hur de ser ut nu. Tror att det var i mars någon gång vi började, helt sjukt va tiden har sprungit iväg.

Jag minns hur dåligt jag mådde av att vara i detta badrum. Det kändes som att vi levde i någon annans smuts trots att jag skurade hela badrummet flera gånger. Jag och Philip fixade alla rum, målade väggar och slipade golv. Men vi kom aldrig till skott att fixa badrummet förrän ca 1 år senare. En sak är säker... jag kommer ALDRIG göra om detta själv igen. Satan va tid och kraft det tog att kämpa med detta. Men det är kul att se skillnaden såhär efteråt!

FÖRE

Efter

Att ha ett fräscht badrum gör verkligen så mycket. Och när man har ett litet badrum så är det ännu viktigare tycker jag. Såhär fint har Rebecca och Sebastian det nu i sin lägenhet. Så kul att se :)
Kan inte fatta att jag och philip har gjort detta HELT själva (med en del hjälp av pappa också). Jag bröt ihop några gånger under tiden, vi fick springa ner till källaren för att använda toa och duscha på gymmet. HERREGUD vad kämpigt det var nu när jag tänker tillbaka haha! Men så värt ju.

Gillar

Kommentarer

lihirvonen
lihirvonen,
Wow vad fint! Jag förstår känslan! I ett gammalt badrum känner i alla fall jag att man inte blir "riktigt" ren, så det gör verkligen stor skillnad 😃 nouw.com/lihirvonen
Amandaaolsson
Amandaaolsson,
Håller verkligen med!! 🙌🏼 nouw.com/amandaaolsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229