En ny spegel och hemmagjord sushi

Efter en lunch på stan med mina tjejer så vinkade jag och Philip av dom och fortsatte att strosa en stund på stan. Som tidigare nämnt så har våran säng börjat gnissla på ett sjukt vis att jag och Philip får damp under nätterna. Vi gick därför och kollade på lite sängar vilket skulle vara himlen (med en ny alltså). Men vi tror att vi ska avvakta några månader och försöka lösa problemet först.

På något underligt vis så har båda våra duntäcken lyckats gått sönder i samma veva så det har legat dun över hela lägenheten vilket vi har blivit knäppa på. Så två nya täcken fick det bli och en redig dammsugning haha. Köpte även en stor spegel från Mio, alltså den blev helt perfekt i vår hall. Fick den hemkörd bara någon timme senare för ynka 99 kronor, VÄRT.

Philip kom på den smarta idén att testa på att göra hemmagjord sushi. Jag som alltid trott att det skulle vara så svårt. Va inga problem alls förutom det att det tog en jäkla tid. Men vi hade mysigt och drack vin medan vi donade och fixade. Vi gjorde ungefär 50 (!!!) rullar och jag fick inte i mig mer än 11 stycken. Jag brukar kunna äta mycket sushi men det tog verkligen stopp denna gång. Inte mig emot för idag har vi massa lunch att se fram emot.


Vi har 3.10 i takhöjd vilket jag är så jäkla glad för. Så en stor spegel var perfekt för våran hall. Här kommer det tas många selfies kan jag lova hehe ;)

Vi gjorde rullarna på lax, gurka och avokado. Vi hade även cream cheese i samt rostade sesamfrön som blev en helt perfekt kombo. Wasabi och chilimajjo var också med på ett hörn! Det vattnas i munnen på mig nu kan jag lova.

Nu ska jag duscha och packa för snart bär det av mot Eskilstuna. Ska sova hos Anta och vi ska ha en riktig myskväll!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229