en ny soffa kanske?

Trots att jag älskar min nuvarande soffa så är både jag och Philip ute efter en soffa som är lite mindre. Vårat vardagsrum är ganska rymligt och just nu tar vår soffa upp ALLA plats i rummet. Den är stooor och många får plats att sitta samtidigt, vilket är bra om man är många. Men, oftast så är det bara jag och Philip hemma. Och nu har vi kommit fram till att vi inte behöver en sån stor soffa egentligen. Lite konstigt kanske det är att vilja köpa ny redan då vi bara haft soffan ett år. Men trots det så blir det nog en ny soffa, en i mindre storlek och möjligtvis i sammet. Det är det som ligger närmast i våra tankar just nu i alla fall.

Vi vill kunna få in ett matbord i vardagsrummet och om man möblerar bra så tror jag faktiskt att det kommer att gå. Har lite idéer om hur vi ska få till det. Det värsta är dock att när man börjar leta efter saker man vill ha så hittar man dem absolut finaste och vill ha allt direkt. Kolla bara på dessa här nere!!!

Jag vet att det är värsta trenden med sammet igen och jag kan inte undgå att tycka det är så himla snyggt. Någon utav dessa här ovan skulle jag inte tacka nej till!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229