en inblick i vårat bygge

Tänkte bara flika in och berätta lite hur livet är just i detta nuet. Vi lever i vad som känns som en byggarbetsplats. Dammet efter vi rivit och slitit ut hela badrummet har lagt sig som en jäkla hinna över alla möbler TROTS det att Philip febrilt kämpade med att sätta upp plast i dörrhålen så vi skulle slippa det. Men, det har sipprat sig in ändå och jag går ständigt och torkar. Matbordet har blivit ett förvaringsbord med hudvårdsprodukter, tandborste, parfym och allt annat som man egentligen bevarar in ett badrum. Jackor och skor ligger inslängt i vardagsrummet pga dammet + att vi ska lägga nytt golv i hallen i samma veva. Vi blir ständigt påminda att vi INTE har en dusch och att vi INTE har en toalett att gå på. Vi får därför springa ner till källaren om vi måste gå på toa och duscha på gymmet eller hos kompisar. Med andra ord så måste vi verkligen planera våra dagar så gott det går

TROTS detta bygge och lite smått panikartade saker så har vi kämpat på och kommit halvvägs. Jag har precis lagt på ett lager med gummi eller tätmembran i hela badrummet. Efter det ska samma sak läggas på en gång till sedan ska vi börja kakla. Har vi tur och allt flyter på som det har gjort nu, så har vi ett nytt badrum tills helgen. Känns otroligt skönt att det har gått så smidigt! VI har verkligen haft turen som fått så mycket hjälp med både material och kunskap från pappa. Utan honom hade det ju blivit så mycket dyrare och tagit dubbelt så lång tid. TACK!

Denna fläkt i bilden här uppe till höger står ständigt på och surrar. Den har vi så allt ska torka mycket snabbare. Enda saken med denna är att den gör så vi får en tropisk värme i lägenheten. Fatta en tropisk värme som gör att man svettas som en gris och INTE ha en dusch nära till hands. Men vi kämpar på!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229