En brutal natt

God morgon! Eller ja, god dag blir det vĂ€l đŸ€·đŸœâ€â™€ïž

Jag Àr precis hemkommen frÄn en promenad med en tjej frÄn mammagruppen. Vi gick lÀngst klipporna och runt en bit efter förÀldragruppen, det var skönt och Ilse somnade direkt. Det Àr andra trÀffen nu och det verkar vara ett par hÀrliga tjejer i gruppen, verkligen!

Nu ska jag passa pÄ att packa lite till mig och Ilse. Vi Äker till Eskilstuna i vanlig ordning över helgen men vi Äker redan imorgon denna gÄng. Philip har tagit ledigt sÄ vi fÄr mer tid tillsammans och Àven mer byggtimmar pÄ ladan.
Jag ska trÀffa Anta och Clara pÄ en brunch pÄ lördag förmiddag (var evigheter sen vi trÀffades) och sen ska jag pÄ kalas för lilla (stora) Chabo som blir 2 Är. Och just det, imorgon fÄr vi Àntligen trÀffa vÄr Àlskade Matheo för första gÄngen, inte ens 1 vecka gammal. HjÀrtat.

Aa och hörni.. natten va brutal. Ilse sov oroligt precis som jag trodde hon skulle göra och jag fick sÄn dÀr panikfrustration flera gÄnger dÀr jag bara ville slita av mig hÄret och grÄta pga trötthet. Hon lÄg och vred sig konstant hela natten kÀndes de som. Ingen ro för mamma eller bebis. Suck.

Gillar

Kommentarer