Mardröm efter skräckfilm

Sitter DÖDS-trött här hemma vid köksbordet, redo att snart bege mig ut i höstkylan som slagit till och ta mig till Emelie och Oscar. Idag är det deras tur att stå för en maträtt och det ska bli spännande att se vad det blir. Mest på grund av att jag är hungrig som en häst och skulle kunna äta vad som helst just nu.

Igår var vi på IT på bio. Alltså, det var något med den som verkligen greppade tag i mig. Alla på bion var lugna medans jag skrek som en liten unge och svettades för att jag fick en sån hög puls av alla "hopp-skrämsel-scener". När vi kom hem efteråt och skulle sova så var jag orolig. Detta ledde till att jag drömde mardrömmar hela natten och fick för mig att någon/några iakttog mig, så obehagligt. Så jag slängde mig upp flera gånger i stress och kollade runt så att ingen stod och kollade på mig. Haha när hände det senast att man verkligen blev rädd av en skräckfilm? Och jag kan ju säga att jag verkligen sett värre filmer än denna. Vet inte vad som hände riktigt haha.

Efter dagens lektioner är jag i alla fall helt slut. Men vi har en rolig kurs just nu, Förhandlingar, vilket verkligen är givande och vi har fått många bra saker att tänka på. Men nu ska jag inte tänka på annat än mat och myyyyyys!!! :)

Mitt favoritset från Åhlens. Kommer aldrig tröttna att sätta på mig detta ❤

Gillar

Kommentarer

klara
klara,
Hej fina! Har precis bloggat om en jacka som jag tror du kommer älska, in på bloggen to find out! puss&kram http://nouw.com/klaraericsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229