Blivit en stammis på sjukhuset

Vaknade precis efter en helt underbar nap i fåtöljen bredvid min dotter. Hon sover fortfarande dock. Mitt lilla hjärta! Vi behövde det efter en ganska tung natt.

Idag var vi tillbaka på sjukhuset. Vi åker dit hela tiden känns det som.
Förra veckan åkte vi nämligen in till Gynakuten sent på onsdagskvällen för jag kände att något verkligen inte stod rätt till där nere. Jag fick en grad 3 bristning på en skala av 4, där 4 anses vara värst. Och man ska verkligen lita på sina instinkter. För som jag trodde så hade det fläkts upp till att bli ett stort sår som glipade och jag fick direkt två olika antibiotikakurer att börja knapra samtidigt. Doktorn ville att en specialist på bristningar skulle kika på detta innan man tog vidare beslut. Detta resulterades i att vi åkte tillbaka in igen i tisdags och väl där fick jag sy ytterligare 6-7 stygn. Aj och FAN. Kändes som att jag var tillbaka på ruta 1 igen.

Så idag var jag där igen för att kika på stygnen. Ett av stygnen hade såklart luckrats upp vilket har legat och skavt (aj igen) och hon ville även byta antibiotikatyp i några dagar för att se om det kunde hjälpa.
Så där är vi nu - öm och jävlig och otålig. Och så ska man tillbaka dit nästa torsdag. Hoppas så innerligt att det har läkt bättre tills dess. Nu vill man ju börja leva ett normalt liv igen..
Hoppas er fredag började bättre än min 🤦🏽‍♀️🥰

  • ALLMÄNT
  • Nära Nordenflychtsvägen , Stockholm

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Hoppas du snart mår bättre finis!! Verkligen inte roligt att ha ont 😟 kram ❣️nouw.com/emmaakarlegrund
hannakjellberg
hannakjellberg,
Kämpa och krya på dig❣️ Du är grym!nouw.com/hannakjellberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229