Black friday peeps

Hej och god eftermiddag på er mina vänner!

Jag vaknade, enligt mig, ALLDELES för tidigt imorse. Philip klev upp vid 6 tiden och därefter kunde inte jag somna om. Eller okej... jag försökte knappt inte. Jag gick upp, började måla vårt skåp som vi har byggt till våra fula elskåp som vi har sitter på väggen precis när man kommer in i lägenheten. INTE SNYGGT! Så äntligen har vi tagit tag i det problemet. Ska visa er sen, promise! Jag målade alltså det, sedan slängde jag i två tvättar i maskinen och städade av lite här hemma. Åt en frukost vid 8 tiden och kollade runt lite på alla fina Black friday-erbjudanden som finns idag. Svårt att hålla fingrarna i styr, ett ständigt problem jag har. Nätshopping, gahh. Klockan tickade på och jag målade skåpet en gång till, torkade tvätten och gick till affären och handlade det mest nödvändiga vi inte hade.
Vid 12 tiden åkte jag och Clara till Tuna park för en runda där samt en lunch. Har inte lunchat sedan dom byggde om vid resturangerna. Vi valde thai-buffén men det var inget att rekommendera. Blev besviken faktiskt. I alla fall, fick med mig 2 nagellack hem samt en tshirt. Är så dålig på att göra mina naglar fina och tänkte åtminstone försöka hålla dem någorlunda snyggare nu. Men mysigast av allt var att få umgås med min fina tjej lite, va länge sen jag träffade na.

Nu sitter jag i soffan igen. O nu har tröttheten slagit till. Skulle behöva en powernap. Men innan det får det bli en kopp te och en filt över mina frusna fötter. Ikväll blir en myskväll då morgondagen bjuder på lite festligheter.

Kram så länge!💜

Älskar oxblodsfärgen + att man kan välja själv lite hur mörk man vill ha det. Jag målade 3 lager på för att få den mörka, djupa färgen. Jag köpte detta nagellack på Lindex

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229