Bagels och jordgubbar

Gud vad tungt det är om nätterna nu. Jag vaknar kanske 20-30 gånger (känns det som) för att antingen kissa eller bara för att vända mig om. Inatt fick jag även kramp i vaden igen vilket jag inte fått på ett tag. Kanske sov så oroligt för jag var helt uppe i varv igår efter CL-semifinalen igår. Liverpool tog sig till final på ett helt sjukt sätt. Drömde därför om fotboll hela natten typ.

Nu sitter jag och äter min gooooda frukost. Köpte med mig bagels igår som jag har längtat efter och såklart jordgubbar i yoghurt. Det doftar blommor i hela lägenheten vilket är härligt, men snart får jag väl en pollen-attack haha.
Idag jobbar jag hemifrån idag vilket min kropp behöver. Vår lägenheten ska fotas runt lunch idag så det är egentligen den stora anledningen till att jag är hemma. Spännande.

Annars då? Inget speciellt. Mina (och philips) tankar går endast i förlossningstankar just nu haha, vi vill bara träffa vår lilla älskling nu alltså. Jag tror ju dock jag kommer gå över tiden och inte föda förrän om 1 månad ganska exakt... men vem vet. Plz, håll tummarna att det sker snart!!!

Kram på er 💛

  • MAT
  • Nära Nordenflychtsvägen , Stockholm

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
isabylund
isabylund,
åh så somrigt och gott! nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229