back to reality

Drog igång denna kortvecka med en tripp till Västerås. Kändes dock lite onödigt då det bara var en kort repetition på ca 30 minuter sedan var det enskilt arbete. Alltså hur ledsen blev man inte då? Speciellt eftersom jag var sjukligt trött imorse när jag vaknade upp ur min sömn (läs koma). Jag har i alla fall kommit hem nu och har faktiskt varit väldigt produktiv idag. Alla instuderingsfrågor är i stort sett gjorda och vi fick väldigt positiv feedback på vårat arbete. Det kändes kul!

Nu sitter jag i soffan här hemma och är typ DÖ-sugen på någonting gott. Men ska verkligen försöka hålla mig ifrån godsaker denna vecka. Har blivit alldeles för mycket utav det goda på sistone och alldeles för lite träning. Min kropp blir typ deprimerad och sjuk efter så mycket socker, fett och annat gott som jag bara trycker i mig hela tiden. Nu är påsken över och därmed även över med godsaker på vardagarna.

Ikväll spelar vi vår sista träningsmatch innan serien drar igång. Är sugen på att springa av mig och känna mig trött. Tills dess blir det lite plugg och kanske en pytteliten powernap innan samlingen. Sååå härligt ju!


Gillar

Kommentarer

kerstinolsson
kerstinolsson,
Älskar väskan, så himla fin!nouw.com/kerstinolsson
Amandaaolsson
Amandaaolsson,
Ja visst?? Jag älskar den! 😃 nouw.com/amandaaolsson
mammamicha
mammamicha,
Älskar också väskan. Skit snygg!nouw.com/mammamicha
Amandaaolsson
Amandaaolsson,
Från Scorett, bara att köpa 😃!!nouw.com/amandaaolsson
mammamicha
mammamicha,
Ofta! Ska hinta det tull min födelsedag då 😄😄nouw.com/mammamicha
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229