back on track?

Okej, så nu har semesterfeelingen lagt sig en aning och man börjar långsamt komma in i vardagen igen. Dock inte helt och hållet för min del. Jag har så mycket att se fram emot att jag inte har lagt så mycket energi eller tanke på jobb eller dylikt. Det är ganska härligt ändå.

Jag har jobbat både igår och idag. Ska även jobba onsdag och torsdag för att sedan få en hel vecka ledigt, IGEN. Hur nice? Jag har verkligen ingenting att klaga på. Eller jo nu skojade/ljög jag lite. Jag har lyckats fått värmeutslag på HELA kroppen efter Grekland, och tro mig. DET ÄR SÅ JÄ*LA IRRITERANDE. Jag har väl chockat kroppen med så mycket sol och värme att den bara inte pallade mer. Ska man vara fin (läs brun) så får man lida pin. Men nu har jag i alla fall använt upp en hel hydrokortisonkräm på hela kroppen för att få ner klådan en aning. Måste köpa en ny imorgon men troligtvis inbillar jag mig väl bara att den hjälper. Klåda på ryggen måste väl vara det mest irriterande som finns, speciellt när man ska sova.

Imorgon innan jobb ska jag luncha med vänner. Ska försöka klämma in all tid jag kan med mina tjejer när man ändå är i Eskilstuna. Det kommer bli färre och färre luncher framöver. Ska även ha filmkväll med min syster efter jobbet imorgon kväll vilket för oss är en täckmantel för att äta onyttigt och flamsa omkring.

Så ja, livet glider på. Pirrig i kroppen över att jag inte längre bor här i Eskilstuna. Men kan inte låta bli att tycka att det är så skönt att bo hemma på landet denna vecka och bara mysa. Känslan att vakna upp till sol och vet att man kan sätta sig ute på altan för att äta frukost. Svårslaget.

KRAM OCH GODNATT!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229