Adam/Albin

Wowowooww säger jag bara!
Igår var jag ute med tjejerna från Syster P. Vi ville fira att det gått så bra för oss den senaste månaden, vilket är så så himla roligt. Vi bestämde oss tidigt att vi ville gå till Adam/Albin som tydligen är väldigt omtalat. Och det var verkligen sjukt bra!
Man får en 5-rättersmeny där man får välja mellan två olika rätter för varje mål. Det enda man inte fick välja var snacksen innan måltiderna då de var dom som valde det. Så innan själva rätterna, som vi själva valt, hade börjat komma så fick man kanske 3-4 "snacksrätter" och alla precis lika goda.

Första rätten här ovan var olika betor av något slag, lagt på is. Såsen som var lagd ovanpå betorna var himmelsk! Jag är inte super mycket för råa betor eller dylikt men detta var verkligen bra kombinerat med varandra.

Rätt nr 1 som jag själv valde från menyn. Kammussla med någon röra under och gjordes som en liten wrap med hjälp av bladet. Alltså denna lilla aptitretare hade jag kunnat trycka i mig 10 gånger om. Så himla gott var det!

Alltså jag är glad att jag tog mig tiden att ta bilder på det mesta då jag typ glömt bort vad jag hade ätit efter 2a och 3e rätten. Detta var en utav snacksen som de bestämde åt oss. Friterad bläckfisk som vi doppade i någon vitlökssås, slår aldrig fel. Sedan någon form av kaka med rom, smaker jag aldrig upplevt förut. Smälte i munnen!

Rätt nr 2 som jag själv fick välja. Lamm-tartar med pinjenötter och zucchini. Inte min favorit under kvällen då det var någon bismak som inte riktigt var "min smak". Men själva tartaren var supersmarrig!

ALLTSÅ KOLLA, så vackert upplagt. Riven kungskrabba med löjrom. Löj(ligt) gott hehe. Nej men detta var nog också en av favoriterna under kvällens gång. Det går liksom inte att beskriva vad man fick äta riktigt! Efter denna rätt så åt jag pigvar, men som jag missade att fota. Sjukt gott det med!

Last but not least, dessert!
Detta var tunt skurna melonbitar. Under var det en blandning av isglass (servitrisen använde sig av ett finare ord men det minns jag inte alls), vaniljglass och mandelkaka. De kombinerade smakerna var helt otroliga och det går, återigen, inte att beskriva. Man måste helt enkelt uppleva detta!


SÅ, jag tipsar er stark att besöka Adam/Albin. En unik meny med engagerade människor som arbetar där. 5/5 toasters så att säga! Det här är verkligen en bra present/julklapp, en upplevelse. Jag älskar ju mat och jag vet att Philip älskar det lika mycket som jag, så det här måste vi prova tillsammans. TACK FÖR MIG!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229